Faktura og annet
Flytte domene, webhotell og epost til Webhuset

Hvorfor bør jeg flytte domene, webhotell og epost til Webhuset?

Full Kontroll

Gjennom et brukervennlig grensesnitt kan du logge deg på og administrere alle epostkontoer, viderekoblinger og epostlister. Ettersom nye medarbeidere kommer til, kan du logge deg på kontrollpanelet for å legge til epostkontoer. Når noen glemmer passordet til epostkontoen sin kan du enkelt lage et nytt.

Dersom en medarbeider slutter vil det være en fordel å kunne informere kundene om endringene som har skjedd. En autosvaradresse er en sekretær som automatisk informerer alle som forsøker å sende epost til den gamle adressen om hvem i firmaet avsenderen heretter skal forholde seg til.

Endringene du gjør trer i kraft øyeblikkelig - hele døgnet. Det er faktisk som å ha full kontroll over sin egen epostserver!

Spam og virusfilter

Samtlige epostløsninger inkluderer vårt unike spam- og virusfilter som stanser uønsket epost før den når innboksen din. Systemet scanner all innkommende epost og leter etter ord, uttrykk og setningsoppbygning som ofte brukes i reklamepost. Filteret kan spesialtilpasses og optimaliseres for den individuelle brukeren og styres enkelt gjennom kundesenteret eller WHMail.

Webmail med tidsplanlegger, adressebok og SMS

Vi gir deg i tillegg en revolusjonerende webbasert epostleser som garantert vil gjøre jobben din enklere uansett hvor du befinner deg.

Med denne epostleseren kan du lese epost fra mobiltelefonen din eller en hvilken som helst datamaskin med Internett-tilknytning. Du har tilgang til adresseboken din, en avansert tidsplanlegger og har muligheten til å sende tekstmeldinger (midlertidig utilgjengelig). Alt er satt sammen i et webbasert grensesnitt som du vil kjenne igjen fra din egen PC.

POP3 OG IMAP

Du får selvsagt tilgang til eposten din via en ordinær epostklient som Microsoft Outlook eller lignende. Både POP3 og IMAP-aksess er tilgjengelig.

Sikkerhet og tilgjengelighet

Våre epostløsninger driftes på et "servercluster". Dette betyr at selv om en av våre epostservere blir utilgjengelig eller tas ned for vedlikehold så vil likevel eposten din være tilgjengelig uten at du legger merke til hva som skjer i bakgrunnen.

Vi tror at teknologien skal være tilstede for brukeren og har derfor utviklet denne løsningen i samarbeid med et utvalg av både små og store kunder. Alt du som bruker opplever ble bygget og testet i over 6 måneder før systemet ble gjort tilgjengelig for alle våre kunder.

Vi har testet systemet i omgivelser som tilsvarer en belastning på 200 ganger mer enn det systemet håndtere til daglig og vi har simulert katastrofer som normalt vil medføre omfattende driftsstans. Systemet har bestått alle tester med glans!

Fakta

Leverer og mottar flere millioner epostmeldinger per dag.

Benyttes daglig av over 150.000 brukere.

Gjennomsnittlig ca. 60 autoriseringer hvert sekund hele døgnet