Nettsiden er designet og utviklet av cure

Virtual Private Server

Cloud Server

Cloud Server er for deg som ønsker å være sjef over egen server, men likevel slippe å forholde deg til hardware. Trenger du mer kraft, eller ekstra lagringsplass, legger du til med få klikk. Dette er løsningen for deg som har behov for å sette opp regnskaps-systemer, kontorverktøy eller nettsider med litt mer kraft.

Ram
SSD-lagring
Trafikk
CPU-kjerne
Pris
1 GB
10 GB
1 TB
1 CPU
99,-
Bestill
2 GB
20 GB
1 TB
1 CPU
199,-
Bestill
4 GB
40 GB
1 TB
2 CPU
249,-
Bestill
8 GB
80 GB
2 TB
4 CPU
449,-
Bestill
16 GB
160 GB
2 TB
6 CPU
799,-
Bestill
24 GB
240 GB
4 TB
6 CPU
1 199,-
Bestill
32 GB
320 GB
4 TB
8 CPU
1 499,-
Bestill
Cloud server
I gang på 3 minutter
Velg cloud server pakke

Velg pakke

Velg pakken som passer ditt behov. Du kan alltid justere opp eller ned siden. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger hjelp.

Velg betalingsmetode

Betale

Velg betalingsmetode for serveren (kort eller faktura). Velger du å forhåndsbetale for ett år, får du 10% rabatt. Betal med kort, e-postfaktura/EHF eller papirfaktura.

Logg deg på

Logg deg på

Serveren er klar umiddelbart etter bestilling, og du får straks en epost med innloggningsdetaljer.

Muligheter med Cloud Server

Muligheter med
Cloud Server

Reboot

Ingen kontakt med serveren? Noen ganger oppfører ikke en server seg som man vil. Andre ganger gjør man rett og slett en feil. Gjør en «hard reboot» og serveren vil være oppe igjen på kort tid.

Reinstaller din Cloud server

Ønsker du en ny begynnelse kan du når som helst nullstille serveren, og få en helt ny server. Du kan også velge å endre til et annet operativsystem.

Kloning

Har du brukt timer på å finjustere din Cloud Server og fått det akkurat slik du vil ha den? Har etterspørselen etter dine tjenester økt dramatisk, så du trenger flere virtuelle servere? Klon den enkelt.

Konsolltilgang

Slo du av nettverket ved en feil? Eller stoppet SSH eller remote desktop-tjenesten? Konsolltilgang gir deg samme tilgang til maskinen som om du satt foran den.

Snapshot

Det har aldri vært enklere å ta snapshot av en virtuell server. Gjør både snapshot og restore på sekunder.

Windows eller Linux?

Med våre Cloud Servere kan du alltid velge operativsystem. Vi tilbyr per idag Rocky Linux, CentOS Stream, Debian, Ubuntu samt Windows Server.

Webhuset hjalp oss med domene til ferdig hjemmeside og oppsett av e-poster på en effektivt og profesjonell måte. Svært serviceinnstilt med gode forslag til nye løsninger.

Sture Høyvåg
Skadealliansen

Som leder for et web-byrå og storbruker av Webhuset må jeg si meg superfornøyd. Det er enkelt å bestille og virker alltid. Super kundeservice.

Truls Bergh
Cure

For oss som har bemanning 24 timer i døgnet, 365 dager i året er stabilitet og tilgjengelighet svært viktig. Her har Webhuset vært en uslåelig samarbeidspartner.

Andreas Helland
CEO, Atender
Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Hvor raskt blir serveren klar?

Når du bestiller en Cloud Server fra oss blir den klar på noen få minutter. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du lurer på noe.

Tilbyr dere brannmur?

Ja, foruten de brannmurene som er inkludert i de ulike operativsystemene, kan du også bestille en brannmur som administreres i kundesenteret. Trafikken vil da passere denne før den når din server.

Kan jeg bestille flere IP adresser?

Absolutt, du kan bestille opptil fire ekstra IP-adresser.

Hvilke tilkoblingsmuligheter har jeg til min server?

Du kan koble til med SSH (Linux) og RDP (Windows). I kundesenteret er det også et konsollvindu som lar deg logge inn på din server og administrere den.

Kan jeg få servere uten standard spesifikasjoner?

På Cloud Servere kan du legge til mer diskplass minne og CPU. Du kan få maks 500 GB diskplass, 64 GB minne og 16 CPU.

Er det mulig å få et eget VLAN?

Ja, du kan enkelt opprette et eget VLAN i kundesenteret. Du kan også opprette egne nettverkstilkoblinger og være tilkoblet internett og et privat nettverk samtidig - eller kun ditt private.

Trenger jeg en virtuell server for å hoste min nettside?

Det kan være aktuelt å benytte Cloud Server hvis du har mange besøkende og resurskrevende løsninger, eller om du ønsker et spesielt system. Om nettsiden ikke faller inn under dette, vurder et webhotell.

Hvilke hastigheter tilbyr dere?

Hastigheten på server vil variere ut ifra mange forhold, men alle våre datasentre har minimum 1 Gb/s linjer ut og inn.

Har dere redundans?

Vi har redundans på både nettverk og strøm. Alle fysiske servere har dobbel strøm og ved strømstans har vi både batteri og dieselgenerator.

Cloud server Webhuset kan styres fra hvor enn du er

Nettsiden er designet og utviklet av cure