Nettsiden er designet og utviklet av cure

Nettside fra kun 87 kr

Lag din egen
nettside!

Med WebSiteBuilder kan du ha din nettside klar på noen få timer. Last opp egne bilder eller velg blant hundrevis fra vårt bildearkiv, skriv inn teksten din, og du er klar.

Bygg din nettsideNettbutikk
Mann jobber utendørs på ipad med sin nye nettside
Nettsidebygger Webhuset

Enkel redigering
direkte i nettleseren.

Vår nettsidebygger, WebPageBuilder, er fri for koder og kompliserte brukergrensesnitt. Tekst, bilder og andre funksjoner endres og tas i bruk i det du arbeider direkte i selve nettsiden.

Kom i gangTest gratis
Lag din egen hjemmeside
Gult symbol nettsidebygger

Maler som fungerer på PC og mobil.

Du kan endre layout, farger og innhold når du måtte ønske ved hjelp av «drag-and-drop». Over 20 forskjellige funksjoner. Ingen installasjon!

Kom i gangTest gratis

Selge på nett med din egen nettbutikk!

Du kan endre layout, farger og innhold når du måtte ønske ved hjelp av «drag-and-drop». Over 20 forskjellige funksjoner. Ingen installasjon!

Kom i gangTest gratis
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lag din egen nettbutikk
Spørsmål nettsidebygger

Nyttig å vite

En mengde integrasjonsmuligheter

Mulighet for å integrere sosiale medier og smarte løsninger via enkle instruksjoner – trinn for trinn.

Støtte for nettbutikk og flerspråklig nettside

Funksjoner inkludert for å enkelt sette opp nettbutikk og betalingsløsninger. Mulighet for å lage nettsider på en mengde språk.

Funksjoner for søkeoptimalisering

Sikre plassering og synlighet på nettet med innebygd verktøy for søkeoptimalisering. Lett å legge til for nettsiden og enkeltsider.

Ubegrenset lagringsplass og antall sider

Nettsidebygger har ubegrenset med lagringsplass. Det er mulig å lage så mange sider man ønsker og mulighetene er uendelige.

Enkel og superrask nettsidebygging

Dra-og-slipp teknologi for å redigere tekst, design og bilder – alt i nettleseren med alle verktøyene du trenger.

Ingen krav til forkunnskaper

Krever ingen erfaring eller teknisk kunnskap. Prøv en gratis demo og se hvor lekende lett det er å bygge en nettside, blogg eller nettbutikk på 1-2-3.

Webhuset hjalp oss med domene til ferdig hjemmeside og oppsett av e-poster på en effektivt og profesjonell måte. Svært serviceinnstilt med gode forslag til nye løsninger.

Sture Høyvåg
Skadealliansen

Som leder for et web-byrå og storbruker av Webhuset må jeg si meg superfornøyd. Det er enkelt å bestille og virker alltid. Super kundeservice.

Truls Bergh
Cure

For oss som har bemanning 24 timer i døgnet, 365 dager i året er stabilitet og tilgjengelighet svært viktig. Her har Webhuset vært en uslåelig samarbeidspartner.

Andreas Helland
CEO, Atender
Spørsmål og svar nettsidebygger Webhuset

Spørsmål og svar

Hva er Nettsidebygger?

Nettsidebygger er for deg som ønsker en flott hjemmeside, blogg eller nettbutikk som krever lite vedlikehold. Ingen forkunnskaper behøves. Teknisk kompetanse og koding er ikke nødvendig. Du kan raskt og enkelt skape din egen profesjonelle side.

Kan jeg få SSL på nettsiden?

Absolutt, du kan få gratis SSL til din nettside. Sertifikatene er levert av Let’s Encrypt og kan bestilles i kundesenteret.

Jeg ønsker å prøve Nettsidebygger før jeg bestiller – hva gjør jeg?

Du kan prøve Nettsidebyggeren og teste ut alle funksjoner helt gratis her. Prøveperioden varer i to uker. Merk at det ikke er mulig å oppgradere til betalt versjon siden dette er kun en testversjon.

Hvilke betalingsløsninger finnes for nettbutikk og er det en salgsoversikt?

I nettbutikkløsningen kan du sette opp betaling via PayPal eller Stripe. Du får også en god oversikt over salg, bestillinger og omsetning for din nettbutikk.

Er det mulig å legge til statistikk for nettsiden?

Det er alltid lurt å vite hvor mange besøk du har hatt på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke kanaler som leder din vei. Du kan legge til Google Analytics® eller andre eksterne verktøy ved å legge inn din sporingskode under innstillinger.

Hvordan arbeider jeg i Nettsidebygger?

Du jobber direkte i nettleseren og får umiddelbart resultat. Responsive maler gjør at du kan endre layout, farger og innhold med full kontroll underveis. Du kan velge flere bildefunksjoner, videotyper og sosiale medier som bl.a. Facebook og Twitter.

Hva er inkludert i Nettsidebygger?

I tillegg til dra-og-slipp-teknologi for rask og enkel nettsidebygging, får du ubegrenset lagringsplass og antall sider. Du kan sette opp nettbutikk og velge blant en mengde språk. Du får også søkeoptimalisering og integrasjonsmuligheter som f.eks. sosiale media. SSL kan bestilles gratis

Det er raskt å komme igang
Mann og kvinne jobber på laptop utendørs
Nettsidebygger

Nettsiden er designet og utviklet av cure