Nettsiden er designet og utviklet av cure

Stiftet i 1998

Om oss

Webhuset ble stiftet i 1998 og vi har dermed lang fartstid i bransjen. Til å begynne med leverte vi kun domenenavn og enkle webhotell-tjenester, men vi arbeidet raskt opp en omfattende kundedatabase og fikk derfor anledning til å bygge vårt eget datasenter og driftsmiljø. Webhuset er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.

Les mer
Turkis symbol. Om oss webhuset
Teamwork på Webhuset

Selskapet

Webhuset har i dag over 20.000 kunder med hovedvekt på SMB-segmentet. Kundene våre er alt fra det lille enkeltmannsforetaket til store offentlige og private organisasjoner eller privatkunder som vil realisere sitt prosjekt.

Vi har datasentre lokalisert i Oslo og Bergen. Datasentrene våre er et viktig verktøy for å kunne levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Viktigst i vår misjon og vårt fokus er å levere hostingtjenester som webhotell, cloud servere og web site builder til våre kunder fra toppmoderne datasenter som er plassert midt i den norske internettkjernen.

Historie

Selskapet ble stiftet av Erik Windahl Olsen som så et sterkt voksende behov for hostingtjenester til massemarkedet til konkurransedyktige priser. Et slik marked hadde allerede vokst frem i USA, men Norge lå etter i prisutviklingen.

Det første året av selskapets eksistens fungerte foreldrenes kjeller hjemme i Skien som kontor og datasenterkapasiteten var innleid fra amerikanske partnere i påvente av at volumet skulle øke. Knappe to år etter etableringen hadde selskapet så mange servere hos den amerikanske partneren at det muliggjorde etableringen av et norsk datasenter.

Portrett av kvinne som søker etter domene på ipad
Om Webhuset

Nettsiden er designet og utviklet av cure