Nettsiden er designet og utviklet av cure

Fra kr 324,-/mnd

Backup hvis
noe skjer

Webhuset tilbyr en av de fremste backupløsningene på markedet levert av R1Soft. For en lav pris per måned får du en nøkkelferdig tjeneste som støtter både Windows og Linux.

R1Softs backupløsning er installert hos mer enn 10.000 selskaper over hele verden, inkludert flere Fortune 1000-selskaper og offentlige institusjoner.

Kvinne smiler i solen fordi hun vet at serveren hennes har den beste backupen
Backup hvis noe skjer
Backup funksjoner

Backup-
funksjoner

Microsoft SQL Server

Ta komplett backup av Exchange Server, SQL Server og MySQL. Med Idera beskytter du hele miljøet fra operativsystem til applikasjon.

Kryptering

Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon ikke kan leses av uvedkommende. Som standard blir backupdataen kryptert ved hjelp av AES-256, som er en av de sikreste krypteringsalgoritmene i dag.

Bare-metal restore

Et raskere alternativ til fil-for-fil gjenoppretting ved en katastrofal maskinvarefeil. Ved å forbigå filsystemet og streame blokker direkte til disken gjenoppretter man store filsystemer raskere.

Innovativt webgrensesnitt

Gjennom webgrensesnittet kontrollerer du backuprutiner, rapportering, gjenoppretting etc. I tillegg kan du følge fremdriften på replikerings- og gjenopprettingsjobber mens de kjører.

Volume Shadow Copy

Systemet støtter MS VSC for å lage en “point-in-time” snapshot av diskvolumer. Dette sikrer både låste og åpne filer i Windows.

High performance

Første gangen du tar backup tas det en initiell backup av all data på serveren. Etter den initielle backupen lagrer backupprogramvaren deltaer på blokknivå som sørger for kortere backupvinduer og sterkt redusert disk I/O.

Webhuset hjalp oss med domene til ferdig hjemmeside og oppsett av e-poster på en effektivt og profesjonell måte. Svært serviceinnstilt med gode forslag til nye løsninger.

Sture Høyvåg
Skadealliansen

Som leder for et web-byrå og storbruker av Webhuset må jeg si meg superfornøyd. Det er enkelt å bestille og virker alltid. Super kundeservice.

Truls Bergh
Cure

For oss som har bemanning 24 timer i døgnet, 365 dager i året er stabilitet og tilgjengelighet svært viktig. Her har Webhuset vært en uslåelig samarbeidspartner.

Andreas Helland
CEO, Atender

Kontakt for mer info om backup

Bruk Office-programmene direkte i nettleseren eller kjøp skrivebordsversjonen.

Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt for mer info om backup Webhuset
Kvinne bestiller backup i sofaen
Backup Webhuset