Kundesenter
Endringer

Endringer

Endre eier av .NO-domener

Eierskifter kan bestilles i Kundesenteret. Gå til domenet i domenelisten, og velg "Endre eier" fra "Registry"-undermenyen.

Et eierskifte krever bekreftelse fra gjeldende juridisk kontaktperson for domenet (Legal-C), samt elektronisk signert egenerklæring fra ny eier. Nærmere informasjon om dette blir gitt underveis i eierskifteprosessen.

Da Norid belaster oss som registrar et gebyr for denne endringen, vil kr 295,- bli fakturert for å dekke denne kostnaden.


Endre eier på andre domener

For andre domenenavn (com/net/org/biz/info/se/dk osv):

Legg inn ny eier i WHOIS-informasjonen. WHOIS-valget er tilgjengelig fra "Registry"-undermenyen i kundesenteret.


Endre abonnement

Dette gjør du enkelt fra i kundesenteret, fra Oversikt-siden inne på hvert enkelt domene.


Avslutte abonnement

Dersom du ønsker å avslutte abonnement for webhotell eller domene, så gjør du det ved å logge inn i kundesenteret. Domener settes da til å utløpe, og vil ikke bli fornyet for et nytt år. Om du har et webhotell som du ønsker å nedgradere til domenepakken, vil du også få et valg om dette i oppsigelsesmenyen.

Virtuell dedikert server kan også avsluttes via kundesenteret. Logg på kundesenteret med brukernavnet og passordet ditt, velg serveren du ønsker å avslutte og klikk deretter "Si opp server".

Så lenge du sier opp abonnementet innen forfallsfristen på eventuell faktura du har mottatt trenger du ikke å betale for en ny periode. Dersom forfallsfristen er oversteget må du betale for en ny periode, men du kan fortsatt si opp slik at du er sikret at tjenesten ikke fornyes ved periodeslutt. (Dette gjelder dessverre selv om forfallsfristen er oversteget med kun en dag.)

For domenenavn iverksetter vårt automatiserte system fornyelsesprosessen på forfallsdagen for å sikre at domenenavnet ikke går tapt. Denne prosessen lar seg ikke reversere. Les mer i våre vilkår.