Web Site Builder

Vær din egen webmaster!

Webhusets nettsidebygger gjør det enkelt for deg å snekre din egen nettside. Vi gir deg alle verktøyene du trenger, og du kan være trygg på et godt resultat. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan integrere sosiale medier og smarte løsninger ved å følge våre enkle instruksjoner – trinn for trinn.

  • Domene
  • Web Site Builder
Bestill Prøv en gratis demo
Ingen bindingstid!
  • Velg domene
  • Velg design og tilpass
  • Publiser
200,-/mnd
300,-/mnd
Sider 5 Ubegrenset
Responsive maler 15 100+
Lagring 250 MB Ubegrenset
Epostkontoer Tilleggstjeneste Ubegrenset
YouTube-widget Ja Ja
Twitter-feed Ja Ja
LinkedIn Ja Ja
Facebook Ja Ja
Bildegalleri Ja Ja
Blogg Ja Ja
Disqus-kommentarsystem Ja Ja
Dropbox-widget Ja Ja
Støtte for å utvikle egne maler Ja Ja
Nettbutikk Nei Ja
Menybygger Nei Ja
Yelp Nei Ja
Egendefinert HTML Nei Ja
URL-viderekoblinger Nei Ja
Støtte for Google Analytics Nei Ja
Støtte for flere tilleggsdomener Nei Ja
Bilderedigering Nei Ja
SoundCloud-widget Nei Ja
Vis flere funksjoner Bestill
Prøv en gratis demo
Bestill
 

Funksjoner

Responsive templates

Velg blant over 40 profesjonelle templates som oppdateres jevnlig. Alle templatene er klar til bruk og er 100% justerbare etter ditt ønske. Du kan endre layout, farger og innhold når du måtte ønske ved hjelp av "drag-and-drop".

Les mer

Redigering

Umiddelbart resultat! Jobb direkte i selve nettsiden. Webhusets nettsidebygger er fri for koder og kompliserte brukergrensesnitt. Tekst, bilder og andre funksjoner endres og tas i bruk idet du arbeider. Du har full kontroll underveis, og ser resultatet med en gang.

Les mer

Bildefunksjoner

Velg og vrak blant bildevisninger! Du kan ta i bruk eget bildemateriale, eller bilder fra våre arkiver relatert til den bransjen du representerer.

Fotogalleri

Vis alle bildene på en og samme side. Du bestemmer selv størrelser, avstand og antall bilder.

Les mer

Eksterne videoer

Ta i bruk levende bilder på nettsiden din. Ved å skrive inn den innebygde url-en kan du bruke en tredjepart som videoleverandør, og legge inn snutter fra for eksempel YouTube og Vimeo.

Sosiale medier

Dine kunder setter pris på din tilstedeværelse. Sosiale medier gir deg muligheten til å kommunisere på en effektiv og moderne måte. Vår nettsidebygger lar deg integrere Facebook og Twitter på din nettside.

Les mer

Blogg

Her har du mulighet til å holde dine nettstedbrukere oppdatert på tradisjonelt vis, gjennom å publisere nyheter, tilbud, produktlanseringer og annet.

Synlig og målbar

Vær synlig!

Sørg for å oppnå treff i søkemotorene, og mål resultatene kontinuerlig. Slik vet du om nettsiden og produktet ditt treffer riktig målgruppe.

Les mer

Ta kontakt!

Vær synlig!

En god bedrift tilbyr kunden flere muligheter å ta kontakt på. Nettsidebyggeren vår åpner for god dialog med de som er interesserte i det du har å tilby.

Les mer

Nettbutikk

E-handel, nettbutikk, e-commerce, webshop – flere navn, samme mål. Handelen på nett er i stadig vekst, og vi tilbyr løsninger som gjør det mulig å starte opp allerede i dag.

Les mer

Menybygger

En fantastisk enkel måte å gjøre restaurant og kafemenyer tilgjengelig på nett, tilpasset både datamaskin, tablet og mobil. Start med et av våre profesjonelle design og tilpass med dine egne bilder og innhold. Du kan enkelt fjerne og legge til nytt innhold på menyen. Med enkle trykk kan du også printe ut menyen for bruk i resturanten.

Gratis test

Prøv selv i 14 dager, helt kostnadsfritt og uforpliktende. Test ulike design og se hvilke funksjonsmuligheter du har!

Tracking
x
FØLG OSS PÅ FACEBOOK!