Ingen erfaring? Lite tid?
Ingen problem.

Med Web Site Builder kan du ha din nettside klar på timen. Last opp dine bilder eller velg blant mange hundre fra vårt bildelager, skriv inn teksten din, og du er klar.

Opprett din egen blogg, nettbutikk eller bedriftsside på 1-2-3. Enklere blir det ikke. Du slipper å stresse med oppsett, koding og tekniske spørsmål.

  1. Velg domene
  2. Velg design og tilpass
  3. Publiser

Lag nettsiden med enkel Drag n' drop-verktøy

Vær din egen webmaster

Webhusets nettsidebygger gjør det enkelt for deg å snekre din egen nettside. Vi gir deg alle verktøyene du trenger, og du kan være trygg på et godt resultat. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan integrere sosiale medier og smarte løsninger ved å følge våre enkle instruksjoner – trinn for trinn.

Prøv en gratis demo

Website Builder

På salg! Du sparer 41%
kr. 87,- /mnd
Ved fornyelse: kr. 149,- /mnd
Ubegrenset lagringsplass
Ubegrenset antall sider
Støtte for flerspråklig nettside
Nettbutikk

Bestill fra 87,-/mnd

Enkel redigering direkte i nettleseren

Umiddelbart resultat! Jobb direkte i selve nettsiden. Webhusets nettsidebygger er fri for koder og kompliserte brukergrensesnitt. Tekst, bilder og andre funksjoner endres og tas i bruk idet du arbeider.

Du har full kontroll underveis, og ser resultatet med en gang.

Vår dra-og-slipp-teknologi gjør det enkelt å legge inn rundt 20 funksjoner for en fin, dynamisk nettside. Velg blant flere bildefunksjoner, videomuligheter, sosiale medier som Facebook og Twitter, og mye mer.

Bildefunksjoner

Velg og vrak blant bildevisninger! Du kan ta i bruk eget bildemateriale, eller bilder fra våre arkiver relatert til den bransjen du representerer.

Fotogalleri

Vis alle bildene på en og samme side. Du bestemmer selv størrelser, avstand og antall bilder.

Slideshow

Den klassiske lysbildefremvisningen. Vår versjon er forbedret med omfattende alternativer når det gjelder timing, animasjonseffekter og mye mer.

Responsive maler

Du kan endre layout, farger og innhold når du måtte ønske ved hjelp av "drag-and-drop".

Vår dra-og-slipp-teknologi gjør det enkelt å legge inn rundt 20 funksjoner for en fin, dynamisk nettside. Velg blant flere bildefunksjoner, videomuligheter, sosiale medier som Facebook og Twitter, og mye mer.

Tilgang hele tiden

Ingen installasjon! Vår nettsidebygger er tjenestebasert og ligger på våre servere. Slik har du tilgang til å endre nettstedet ditt når som helst, hvor som helst.

Twitter

Oppdatert på kun 140 tegn! Twitter er den kjappe og konsise måten å holde dine følgere oppdatert på. Integrerer du Twitter på nettstedet ditt, kommer du i kontakt med tusenvis av mennesker.

Facebook

Integrer «Like»-knappen og knytt kontakt med millioner av brukere. I tillegg kan du vise siste statusmeldinger fra Facebookkontoen din på nettsiden.

YouTube

Ta i bruk levende bilder på nettsiden din. Ved å skrive inn den innebygde url-en kan du bruke en tredjepart som videoleverandør, og legge inn snutter fra for eksempel YouTube og Vimeo.

Blog

Her har du mulighet til å holde dine nettstedbrukere oppdatert på tradisjonelt vis, gjennom å publisere nyheter, tilbud, produktlanseringer og annet.

Kontaktskjema

Lag et kontaktskjema slik at dine brukere enkelt kan stille spørsmål, komme med henvendelser og få generell informasjon. Du kan også lage mer avanserte skjemaer med avkrysningsbokser, nedtrekksmenyer og radioknapper.

Kart

Hvor er du? Når du driver en fysisk virksomhet er det viktig for kundene å vite hvor de finner deg. Inkluder et kartsøk på nettsiden din og vis kundene vei til din virksomhet.

Søkemotoroptimalisering

Sørg for å oppnå treff i søkemotorene, og mål resultatene kontinuerlig. Slik vet du om nettsiden og produktet ditt treffer riktig målgruppe. Legg inn tittel og beskrivelse av din bedrift/nettside eller produkt, slik at potensielle kunder kan finne ut mer om hva dere tilbyr.

Statistikk med Google Analytics

Vit hvor mange besøk du har hatt på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke kanaler som leder din vei. I tillegg er det interessant å kartlegge hvordan dine besøkende oppfører seg på nettsiden din. Sørg for å legge inn en egen sporingskode, slik at du kan bruke analyseverktøyet Google Analytics® eller andre eksterne verktøy.

Begynn å selge på nett i din egen nettbutikk!

E-handel, nettbutikk, e-commerce, webshop – flere navn, samme mål. Handelen på nett er i stadig vekst, og vi tilbyr løsninger som gjør det mulig å starte opp allerede i dag

Ferdig oppsatt butikksløsning

Her kan du legge inn produkter, kategorisere dem, avgjøre pris, mva., frakt, valuta og mye annet. Dette er den beste og mest komplette butikkløsningen, og enkel i bruk for både deg og kunden.

Ta betalt online med Paypal eller Stripe

Med Paypal og Stripe får du de sikreste betalingsmåtene for din nettbutikk. Kundene vil være trygge på et velkjent system med rask og enkel betaling.

Ofte stilte spørsmål

Fordelene med Web Site Builder er mange, her er noen:

Raskt i gang:
Du kan begynne å jobbe med nettsiden din så snart du har lagt inn bestilling.

Enkelt å bruke:
Du velger enkelt nye elementer og drar de ut på nettsiden din. Du oppdaterer tekst ved å ett enkelt klikk på tekstboksen og skriver inn ny tekst.

Design:
Du trenger ikke å bruke mye tid på design - her er alt laget klart for deg. Du trenger bare å fokusere på tekst og bilder du ønsker å benytte.

Ingen oppdatering:
Du trenger ikke å bekymre deg for vedlikehold eller sikkerhetsoppdatering av løsningen. Du logger kun inn og endrer tekst og bilder når du har behov for det.

Fra du bestiller til du er klar til å lansere kan det gå så lite som en times tid. Du får tilgang til din Web Site Builder med en gang og kan begynne å bygge din nettside med én gang.

Merk at dersom du har bestilt nytt domenenavn, så kan det ta opptil én dag før din nettside er synlig på nettet.

Ja, det er mulig å endre via Kundesenteret eller ved å ta kontakt med oss. Ønsker du å beholde siden du hadde på webhotellet, ta kopi av denne!

Ta gjerne en titt på WordPress-hosting. Du kan også få WordPress på våre webhotell. Ulempen med WordPress er at du gjerne må sette opp siden og det ikke er fullt så lett å komme i gang som med Web Site Builder. Ønsker du å leie en webdesigner til WordPress eller Web Site Builder? Ta kontakt med oss!

Fant du ikke svaret her?

Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.