SSL sertifkat

Webhusets webhotell leveres nå med gratis SSL. Dette gir alle besøkende den grønne hengelåsen i adressefeltet som viser at tilkoblingen er kryptert og sikker.

Sertifikatene utstedes av Let’s Encrypt, og er gyldige i 90 dager av gangen (fornyes automatisk i god tid før utløp).

Gratis SSL sertifikat

Gratis

Gratis SSL inngår i våre webhotell-pakker. Valget aktiveres i Kundesenteret under Web og Sertifikat. Herfra kan du også slå av SSL, fremtvinge en fornyelse og automatisk viderekoble alle besøkende fra http til https.

EV-SSL sertifikat

Fra kr. 3499,-/år

SSL-sertifikat med Extended Validation gir besøkende grønt felt i adressefeltet med bedriftsnavnet - akkurat som på siden du leser akkurat nå. Dette gir de besøkende en økt trygghet, og forteller den besøkende at bedriften er autentisert av CA (Certificate Authority). Kontakt oss, så setter vi dette opp.

Ofte stilte spørsmål

Både gratis- og betalte sertifikater bruker den samme teknologien "under panseret". I praksis er derfor krypteringen like god med et gratissertifikat som et betalt sertifikat. Det som skiller dem er bl.a. hvor grundig innehaveren valideres, samt at betalingssertifikater (f.eks. EV) gir en høyere tillitt overfor besøkende, og tilbyr f.eks. noen økonomiske garantier. Du kan lese mer om dette i vårt blogginnlegg.

Vi benytter Buypass til våre EV-sertifikater. Buypass er en annerkjent norsk leverandør for sikre løsninger.

Til våre webhotell benytter vi Let's Encrypt.

Dersom du benytter bilder eller andre elementer som hentes via HTTP vil tilkoblingen vises som usikret, selv om du har et SSL-sertifikat installert. Pass derfor på at disse benytter HTTPS eller relative lenker om du henter disse lokalt.

På våre webhotell kan du også tvinge besøkende fra HTTP til HTTPS ved å huke av for dette (finnes under Web og Sertifikat).

Løsninger som WordPress kan gi noen feil her, dersom installasjonen er definert med HTTP.

På våre webhotell er SSL-sertifikatet bestilt og installert på få sekunder.

Bestiller du et EV-sertifikat må du beregne noen dager leveringstid.

Fant du ikke svaret her?

Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.