Gratis kundechat for desktop og mobil

Hjelp kunden raskt og enkelt

Webhuset Chat tar webside chat til et nytt nivå for både kunden og agenten. Webhuset Chat er designet som et «keyboard-først-program» - noe som betyr at applikasjonen fungerer like godt med kun keyboard som mus. Du kan jobbe mye mer effektivt - og nakkemusklene vil takke deg.

Slik funker detTest gratis
Mann jobber utendørs på ipad med sin nye nettside

Et par klikk og Webhuset Chat er live

Webhuset Chat er superenkelt å sette opp. Hvis du allerede har en webside taster du den bare inn, velger en fargepalett som matcher og så sender vi deg en liten “widget” som du eller webdesigneren installerer på 2 minutter.

Kom i gang - det er gratis

Svar kundene med ferdiglagde svar og shortcuts

Hjelper deg å levere konsistent på ditt brands «tone of voice». Conversation Blocks hjelper deg å bygge introer, tekster og avslutninger til standardsvar som øker effektiviteten og gjør at kvaliteten i svarene dine blir konsistente.

Kom i gang - det er gratis

Flytt kundedialog sømløst mellom chat, SMS og epost

Hvor mange ganger føler du deg ikke “låst” bak tastaturet mens du venter på et svar? La heller kundene dine flytte dialogen dit det passer dem best: Chat, Epost, SMS, WhatsApp (flere kanaler kommer fortløpende). For deg og din bedrift oppleves det helt likt uansett hvilken innboks kunden velger å holde samtalen til.

Kom i gang - det er gratis

Få oversikt over alle aktiviteter

I Webhuset Chat-strømmen ser du alt som skjer - live. Hvem i bedriften som svarer på hva, hvem som akkurat har svart og du kan kommentere og gi tilbakemeldinger. Full kontroll, hele tiden.

Kom i gang - det er gratis

Abonnementer

Se alle våre Microsoft pakker
Spørsmål nettsidebygger

Mer du burde vite om Webhuset Chat

Webhuset hjalp oss med domene til ferdig hjemmeside og oppsett av e-poster på en effektivt og profesjonell måte. Svært serviceinnstilt med gode forslag til nye løsninger.

Sture Høyvåg
Skadealliansen

Som leder for et web-byrå og storbruker av Webhuset må jeg si meg superfornøyd. Det er enkelt å bestille og virker alltid. Super kundeservice.

Truls Bergh
Cure

For oss som har bemanning 24 timer i døgnet, 365 dager i året er stabilitet og tilgjengelighet svært viktig. Her har Webhuset vært en uslåelig samarbeidspartner.

Andreas Helland
CEO, Atender
Spørsmål og svar nettsidebygger Webhuset

Spørsmål og svar

Spørsmål og Svar kommer
Mann og kvinne jobber på laptop utendørs
Nettsidebygger

Nettsiden er designet og utviklet av cure