CLOUD SERVER

Tidligere Virtual Private Server (VPS)

Rask, skalerbar og med skrikende rask og robust SSD-lagring. Du får full root og administrasjonstilgang, slik at du kan installere akkurat det du selv ønsker. Velg din perfekte Cloud Server, velg et operativsystem og vær oppe i løpet av få minutter. Velg den beste løsningen for deg eller se våre ferdige pakker

Våre Cloud Server pakker

RAM 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB
SSD-lagringsplass 25 GB 50 GB 100 GB 125 GB 150 GB 175 GB 200 GB
Trafikk 1 TB 1 TB 1 TB 3 TB 4 TB 5 TB 6 TB
CPU-kjerne 1 CPU 1 CPU 2 CPU 2 CPU 4 CPU 4 CPU 8 CPU
Pris per måned 140,- 200,- 400,- 700,- 1100,- 2000,- 3200,-
Velg Velg Velg Velg Velg Velg Velg

Kom i gang på 3 minutter

3 steg for å få din Cloud Server up 'n' running

Velg pakke

Velg pakken som passer ditt behov. Du kan alltid legge på mer via Kundesenteret. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger hjelp.

Betale

Velg betalingsmetode for serveren (kort eller faktura). Velger du å forhåndsbetale for ett år, får du 10% rabatt. Du kan betale med kredittkort, e-postfaktura/EHF eller papirfaktura.

Logg deg på

Serveren blir gjort tilgjengelig umiddelbart etter bestilling, og du får en epost med innloggningsdetaljer til vårt Kundesenter der serveren din venter på deg.

Cloud Server-funksjoner

Windows eller Linux?

Med våre virtuelle servere kan du alltid velge operativsystem. Vi tilbyr også servere som kommer med ferdig installert programvare, som f.eks. cPanel®, SQL Server® og Visual Studio®.

Snapshot

Det har aldri vært enklere å ta snapshot av en virtuell server. Gjør både snapshot og restore på sekunder.

Konsolltilgang

Slo du av nettverket ved en feil? Eller stoppet SSH eller remote desktop-tjenesten? Konsolltilgang gir deg samme tilgang til maskinen som om du satt foran den med skjerm, tastatur og mus.

Kloning

Har du brukt timer på å finjustere din virtuelle server og fått det akkurat slik du vil ha den? Har etterspørselen etter dine tjenester økt dramatisk, så du trenger flere virtuelle servere? Nå kan du bare klone den virtuelle serveren du allerede har.

Reinstaller din Cloud server

Ønsker du en ny begynnelse kan du når som helst nullstille serveren, og få en helt ny server. Du kan også velge å endre til et annet operativsystem.

Reboot

Ingen kontakt med serveren? Noen ganger oppfører ikke en server seg som man vil. Andre ganger gjør man rett og slett en feil. I kundesenteret kan du gjøre en "hard reboot" av din virtuelle server og være oppe igjen på kort tid.

Sikkerhet og stabilitet

Lang erfaring med serverdrift

Vi var en av de første aktørene på det norske hostingmarkedet og har 18 år med under beltet. Vi er stolte av å levere webhotell og servere av høy kvalitet til webeksperter og utviklere. Og sitter du fast, er vår support aldri langt unna med god hjelp!

Brannsikkerhet

Våre datasentre er utstyrt med inergengass som utløses ved brann. Gassen senker oksygennivået i luften slik at en eventuell brann slukkes. På denne måten unngår vi at annet utstyr eller personer skades skulle uhellet være ute.

Lokalt datasenter

Våre datasenter er lokalisert i Norge. Perfekte forhold for serverhosting gjør at vi kan levere ypperste kvalitet av servere. Du er velkommen til å besøke oss!

Dieselgenerator

Skulle strømmen falle fra kan datasenteret der de dedikerte serverne står driftes i ubegrenset tid på dieselgenerator. Slik sørger vi for stor stabilitet!

 

  Ofte stilte spørsmål

  Det er mulig å legge til ekstra disker til din cloud server eller utvide eksisterende disk. Førstnevnte gjør du i Kundesenteret ved få klikk. Ønsker du å utvide en eksisterende disk - ta kontakt med kundeservice.

  Ja, du oppretter enkelt et eget VLAN i Kundesenteret. Her kan du også opprette egne nettverkstilkoblinger, slik at du kan være koblet internett og et privat nettverk samtidig - eller kun ditt private nettverk. Valget er ditt.

  Har du dedikert server kan denne også meldes inn i samme nettverket.

  Ja, dette kan vi ordne ved å lage et privat nettverk (vlan). Det krever at begge serverne befinner seg i samme datasenter. Snakk med vår kundeservice, så hjelper vi deg i gang med dette.

  Våre cloud servere leveres fra to ulike lokasjoner i Oslo, og du kan velge fritt mellom disse to.

  Ekstra IP-adresser kan tildeles, men du må ha ett reelt behov. Ta kontakt med Kundeservice, så hjelper vi deg videre.

  Alle dedikerte og cloud-servere hos oss er self-managed, noe som innebærer at det er du som sitter med administratoransvaret for serveren. Du må selv oppdatere denne, sørge for at sikkerheten er ivaretatt, at det tas backup og at tjenestene som er installert fungerer som de skal. Vårt ansvar begrenser seg til å sørge for at infrastrukturen til all tid er tilgjengelig.

  Det kan være aktuelt å benytte cloud server til dette formålet dersom du har mange besøkende eller løsninger som er veldig kravstore med ressursbruk - eller om du bare trenger å sette opp et spesielt system. Faller ikke din nettside innen noen av disse, vurder et webhotell istedet.

  Ja, dette kan bestilles ved å kontakte support. Pris avhenger av sertifikattype.

  Man kan stille seg følgende spørsmål:

  Er nettsiden på nett i dag? Hvilken plattform kjører den på og hvor mye ressurser får den der?
  Ligger den på et vanlig webhotell får du alt fra 254 - 1 GB med minne, og 0,5 - 2 CPU, avhengig av leverandør. Dersom du opplever at din nettside ikke fungerer oprimalt på ett webhotell, kan du derfor vurdere en server på ca 2GB - 4GB. Det er mulig å oppgradere underveis uten å måtte bytte server.

  Laget din egen nettside?
  Dersom du lager nettsiden selv kan du gjerne begynne med ett webhotell. De færreste vanlige nettsider trenger en egen server. Skal du imidlertid installere et CMS eller programvare fra en leverandør, forhør deg med hvilke krav som settes til webserveren.

  Skal du ha nettbutikk eller kravstore løsninger med mange samtidig brukere?
  Om du ikke er der helt ennå, kan det være greit å begynne lavt, med f.eks. 2GB eller 4GB RAM - avhengig av løsningen du tenker å bruke. Husk at mye også kan gjøres på webserver-siden og kode for å minimere ressursbruken.

  Fant du ikke svaret her?

  Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.