Har du husket backup?

Webhuset tilbyr en av de fremste backupløsningene på markedet levert av R1Soft (tidligere Idera). For en lav pris per måned får du en nøkkelferdig tjeneste som støtter både Windows og Linux.

Sikre din data med backup

Webhuset tilbyr en av de fremste backupløsningene på markedet levert av R1Soft (tidligere Idera). For en lav pris per måned får du en nøkkelferdig tjeneste som støtter både Windows og Linux. R1Softs backupløsning er installert hos mer enn 10.000 selskaper over hele verden, inkludert flere Fortune 1000-selskaper og offentlige institusjoner.

Fra kr 145,-/mnd

Ta kontakt med oss!

High performance

Første gangen du tar backup tas det en initiell backup av all data på serveren. Etter den initielle backupen lagrer backupprogramvaren deltaer på blokknivå som sørger for kortere backupvinduer og sterkt redusert disk I/O.

Innovativt webgrensesnitt

Gjennom webgrensesnittet kontrollerer du backuprutiner, rapportering, gjenoppretting etc. I tillegg kan du følge fremdriften på replikerings- og gjenopprettingsjobber mens de kjører.

Microsoft Volume Shadow Copy

Systemet støtter MS VSC for å lage en “point-in-time” snapshot av diskvolumer. Dette sikrer både låste og åpne filer i Windows.

Kryptering

Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon ikke kan leses av uvedkommende.
Som standard blir backupdataen kryptert ved hjelp av AES-256, som er en av de sikreste krypteringsalgoritmene som er tilgjengelig i dag.

Bare-metal restore

Et raskere alternativ til fil-for-fil gjenoppretting ved en katastrofal maskinvarefeil. Ved å forbigå filsystemet og streame blokker direkte til disken gjenoppretter man store filsystemer raskere. (* Tjenesten krever KVM-tilgang som er en seperat tilleggstjeneste til Dedikert Server.)

Microsoft SQL Server

Ta komplett backup av MS Exchange Server 2010 (+2007), MS SQL Server 2012 (+2008/2005/Express) og MySQL. Med Idera beskytter du hele miljøet fra operativsystem til applikasjon.

Kontakt oss om backup!