Virtuell server - nå med SSD!

Fra i dag kan du bestille våre helt nye, 100% SSD VPSer :-)

Her er noen av nyhetene:

  • 100% SSD (i sentralt lagringsnettverk)
  • Helt nye servere og priser
  • Ingen avtaletid
  • 1 - 6 TB nettverkstrafikk inkludert!
  • Nye templates med bl.a. Windows Server 2012 og 64 bit-versjoner av Linux (flere kommer)

Se Erik fortelle mer om nyhetene her.

100% SSD
Alle våre nye VPS-servere leveres med 100% SSD-disker (Solid State Disk). SSD er en harddiskteknologi som bruker minne som ligner mer på RAM-minnet du finner i datamaskiner og servere for å lagre data. Fordelen er at SSD ikke har noen bevegelige deler og er derfor langt mer driftssikkert og mange ganger raskere enn tradisjonell disk. I senere blogger skal vi fortelle deg mer om teknologien bak, men foreløpig er dette alt du trenger å vite: Det går fort! :-)

Båndbredde
Med de nye SSD VPSene følger det med båndbredde som det synger av! Nå får du internasjonalt ledende 1 TB nettverkstrafikk selv med den minste VPSen.

Ingen avtaletid
Vi fjerner all avtaletid for å oppnå de laveste prisene. I stedet gir vi deg som vil forhåndsbetale for 1 år 10% rabatt. Hver fakturaperiode varer i 3 måneder, men avslutter du en server midt i fakturaperioden vil du få tilbakebetalt tilgodebeløpet (minus et fakturagebyr på 59,- hvis du har valgt å betale med papirfaktura - gratis hvis du betaler med kort).

Til deg som er eksisterende kunde
For våre eksisterende kunder har vi samlet noen spørsmål og svar om flytting fra tradisjonell VPS-plattform til SSD VPS-plattform her.

Noen vil også legge merke til at SSD VPS foreløpig mangler to funksjoner som har vært kjent fra tradisjonell VPS-plattform, nemlig VPS Snapshot og brannmurtjenesten Gatekeeper. Disse tjenestene kommer snart til SSD VPS også, men forventer du disse funksjonene gjør du lurt i å bestille de tradisjonelle serverne fortsatt.

Bestill eller les mer om VPS her.