Databaser blir en lek med RestDB.io

RestDB.io er et verktøy som kan gjøre arbeidet med databaser mye enklere. Du slipper å hoste databasen din selv, og kan på en brukervennlig måte sette opp små og store databaser, alt sammen med REST.

RestDB.io forenkler hvordan man tradisjonelt jobber med databaser og gjør alle de klassiske oppgavene som å sette opp tabeller, felt og relasjoner mye enklere enn man er vant til. Derfor er det også enklere å for eksempel lage din egen blogg, app, et cms, eller andre ting som krever lagring og distribusjon av data.

frontpage-createdb

Ingen koding eller databasescripting nødvendig

Du kan sette opp relasjoner, tabeller og funksjoner uten å nødvendigvis være godt kjent med databaser fra før. Alt skjer via datafelter og med visuelle virkemidler, så du trenger ikke lese deg opp på databasescripting eller koding for å bruke RestDB.io.

RestDB.io passer perfekt for deg som for eksempel er helt ny med databaser og vil ha noe visuelt og 'clean' å forholde deg til. Men også om du helst vil styre minst mulig med databaser, og jobbe raskt og effektivt i dem for å gjøre akkurat det du vil den skal gjøre.Som nevnt slipper du hostingen av databasen selv da alt er i 'skyen', og du får med en del enkle how-tos på hvordan du kan bruke løsningen på sidene til RestDB.io.

Samarbeid med REST

De fleste moderne tjenester benytter seg av REST, noe som gjør databehandlingen veldig enkel og effektiv, og ikke minst vil det være svært enkelt å koble seg til prosjektet ditt.Du kan enkelt invitere andre teammedlemmer til databaseprosjektet og strukturere det akkurat som du måtte ønske i samarbeid med utvikler, markedsførere og andre fagpersoner.

Test det gratis

Det er enkelt å teste det også. Det er først og fremst god dokumentasjon på hvordan du kommer i gang, som også viser hvor enkel løsningen er. Men det er også bare å registrere en konto og begynne å bygge din første database du kan gjøre queries mot.

Sjekk ut RestDB.io her!