Snikpremiere på VPS Backup

Da er sommeren mer eller mindre overstått, men du må ikke tro vi har hvilt oss. Utviklerne våre har jobbet som pisket skinn i hele sommer, men det har heldigvis for dem verken vært behov for å male sommersol på vinduene eller sette aircondition på maks denne sommeren.På den positive siden er vi nå veldig nær lanseringen av en helt ny backuptjeneste for virtuell server :)

I denne posten skal vi gi deg en liten sniktitt på grensesnittet som blir å finne i kundesenteret.

VPS Backup gir deg 3 backupspor. I de to første sporene kan du ta automatisk backup henholdsvis daglig eller ukentlig, - og i alle sporene - inkludert det tredje sporet - kan du ta manuell øyeblikksbackup.

Den daglige automatiske backupen tar backup, som navnet tilsier, hver dag på et bestemt tidspunkt. Du kan selv bestemme tidsintervallet på døgnet som backupen skal gå. Den ukentlige automatiske backupen vil gå på en ukedag du bestemmer i tidsrommet 02-04 om natten.

Det tredje sporet er reservert til manuelle øyeblikksbackuper. En manuell backup kan du for eksempel bruke i forkant av en installasjon eller større endring. Da kan du gå tilbake igjen etterpå hvis endringen feiler. Hvis du ønsker kan du bruke alle 3 sporene til manuelle øyeblikksbackuper.

Vil du delta i betaprogrammet? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg. Det er dessverre ikke alle profiler som kan være med i betaprogrammet, men vi tar kontakt når alle faktorer passer inn.