Open Xchange - neste generasjons webmail

WHMail 2.0 har i en årrekke vært den trofaste webmailen for Webhuset sine kunder. Nå har den fått sin erstatter: Open Xchange.

Mye har skjedd siden WHMail 2.0 ble lansert i 2007, og mye som den gang var rådende teknologier har senere blitt erstattet av nyere og bedre alternativer. Et eksempel på dette er Flash, som kreves av enkelte funksjoner i WHMail 2.0. Flash var tidligere et fast innslag på en stor andel nettsider på internett, men brukes i dag i stadig mindre grad.

I 2015 lanserte Webhuset Open Xchange, som er basert på de nyeste standardene innen f.eks. HTML5, og krever derfor naturligvis ikke Flash. I tillegg til å være en førsteklasses webmailklient (som også kan brukes på mobil/tablet), finnes der også valgfrie oppgraderinger for samarbeid, dokumentbehandling, mobilsynkronisering, krypterte data osv. Basisversjonen er selvfølgelig helt gratis - akkurat som WHMail 2.0. Du kan lese mer om Open Xchange her.

I den siste tiden har enkelte nettlesere skrudd av støtten for Flash som standard, noe som har skapt litt problemer for enkelte av våre WHMail-brukere. Vi oppfordrer derfor nå alle våre brukere av WHMail 2.0 til å gå over til Open Xchange.

– Hva må jeg gjøre?

Det eneste du må gjøre er å velge "Open Xchange" på innloggingssiden. Du logger inn med din epostadresse og passord - akkurat som før.Ønsker du å overføre dine eksisterende kontakter fra WHMail 2.0, er dette også mulig. Se egen artikkel på våre hjelpesider.

Mer om Flash i media