Nyheter på VPS: KVM, kloning, desktop app

For et par uker siden lanserte vi flere nye tjenester for VPS. Tjenestene har blitt rullet ut gradvis og er nå tilgjengelig for de aller fleste av dere.

Nå har vi gleden av å introdusere følgende tre hjelpsomme funksjoner:

KVM
Med KVM kan du logge på serveren selv om den ikke har nettverksforbindelse. Du kan med andre ord følge med mens Windows Update installerer oppgraderinger og se på konsollet under oppstarten. KVM er tilgjengelig for både Linux og Windows-maskiner - enten via den nye desktop app'en eller kundesenteret. KVM fungerer akkurat som Remote Desktop Connection til en Windows-server eller som SSH mot en Linux-server.

Desktop app - Mac, Windows og Linux
Med desktop appen trenger du ikke lenger å logge deg på kundesenteret. Denne appen gir deg all funksjonalitet i kundesenteret rett på desktopen din. Appen fungerer på Mac, Windows og Linux. Velg om du vil lagre passordet for rask og enkel tilgang eller sikre appen med passord.

Dock

Klone
Har du brukt timevis på å tilpasse serveren akkurat slik du vil ha den? Opplever du økt trafikk og trenger raskt en server ekstra? Med et par enkle klikk kan du duplisere den serveren du allerede har. Den nye serveren er klar på noen få minutter.

Har du spørsmål om de nye funksjonene så snakk gjerne med oss på live chat eller ring oss på telefon 02145.

Kommentarer eller ønsker? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet.