Høstens nyheter

Gjennom de siste månedene har det kommet en rekke nyheter for våre kunder, og vårt nye og moderne kundesenter er nå kraftigere enn noensinne. Les mer om de siste nyhetene her!

Office 365

I september lanserte vi Office 365, som inneholder alle de velkjente produktivitetstjenestene og -programmene fra Microsoft som du trenger for å komme deg gjennom en travel arbeidsdag. Dette inkluderer bl.a. Office-pakken, Exchange, Skype for Business, Sharepoint og OneDrive for Business. For en fast, lav sum per måned kan du abonnere på akkurat de tjenestene du har behov for - uten bindingstid eller kostbare lisensinvesteringer. Les mer om Office 365 her, eller bestill i kundesenteret.

Gjenoppretting av webhotell-backup

[caption id="attachment_2766" align="alignright" width="300"]

Backup av webhotellet ditt gjenoppretter nå du enkelt i kundesenteret.

Backup av webhotellet ditt gjenoppretter du nå enkelt i kundesenteret.[/caption]Slettet du en fil ved et uhell? Eller var du kanskje litt for rask med å laste opp en ny versjon av nettsiden din? Ingen fare. Du kan nå enkelt gjenopprette webhotellfilene dine til et tidligere tidspunkt.

Utvidet tilgang til Peker-funksjonen

Tidligere har Peker-funksjonen vært forbeholdt Domene Pluss-pakken vår. Vi har nå gjort denne funksjonen tilgjengelig både for Domene-pakken, samt for våre webhotell.

Visning av diskplassforbruk for epostkontoer

Nå kan du enkelt identifisere hvilke av dine epostbrukere som bruker mest lagringsplass.

Uthenting av sonefil

Ønsker du å bruke dine egne navnetjenere, eller evt. en tredjepart? Dette er nå enklere enn noen gang. Du kan enkelt se og laste ned DNS-sonefilen for dine domener i kundesenteret.

One-Click Installer

Med få klikk kan du nå enkelt installere et stort utvalg applikasjoner på ditt webhotell, enten du ønsker en komplett nettbutikk, et forum, eller bare en liten wiki-nettside. Se også eget blogginnlegg.

Visning av feillogger for Windows webhotell

Vi henter ut hendelser fra Windows Event Viewer på webserveren, og viser deg alle feilmeldingene som applikasjonene dine genererer.

Filbehandling i kundesenteret

[caption id="attachment_2768" align="alignright" width="300"]

Du kan nå behandle filene på webhotellet ditt direkte i kundesenteret!

Du kan nå behandle filene på webhotellet ditt direkte i kundesenteret![/caption]Du kan nå laste opp/ned filer, omdøpe filer, redigere tekstfiler, endre filrettigheter, pakke ut .zip-filer, og en rekke andre ting - direkte i kundesenteret.Selvfølgelig har vi også lansert en del mindre feilrettinger og forbedringer. Av de mest etterspurte kan vi nevne eksempelvis:

Mulighet for å angi eget navn på FTP-kontoer

Det er nå mye enklere å huske hva hver enkelt konto brukes til.

Støtte for å re-generere SSL-sertifikat

Våre SSL-sertifikater (som for øvrig er helt gratis) er også gyldige for alle subdomener og evt. tilleggsdomener du har tilknyttet webhotellet ditt. En ny knapp på Sertifikat-siden lar deg nå re-generere SSL-sertifikatet hvis du f.eks. legger til et nytt subdomene. På 1-2-3 er sertifikatet også gyldig for det ny-opprettede subdomenet ditt!