Møt din nye MSN-venn: James

jamesJames er en nyttig liten MSN-robot som kan hjelpe deg med de mest populære gjøremålene på kundesenteret – uten at du trenger å logge deg på.

For å begynne å bruke James klikker du på tabben «James» i kundesenteret. Legg til epostadressen du bruker på MSN så legger James deg til som venn på MSN i løpet av noen få sekunder.

James er i beta og vi gjør stadige forbedringer. Har du tips og tilbakemeldinger? Del dine meninger på Twitter, Facebook eller som kommentar på denne posten. Både James og utviklerne setter pris på tilbakemeldingene dine!

James er en ekte britisk butler av høfligste sort. Han forstår, men snakker foreløpig dårlig norsk. Alle svarene hans er derfor på engelsk.

Så, hva kan James gjøre?

Vi lærer James nye ting hele tiden. Det er først og fremst DU som bestemmer hva vi skal legge vekt på i opplæringen heretter. Gi oss derfor tilbakemeldinger på Twitter, Facebook eller som kommentar på denne posten hvis det er noe du vil vi skal lære han.

Her ser du et skjermbilde (klikk for større versjon):

jamesscreen

Prøv å skrive et av følgende til Jamesjamesconversation

order domain | bestill domene

Bestill et domenenavn. James håndterer både ny-registrering og flytting av domenenavn. Domenet blir registrert på den samme kundekontoen som du brukte når du la til James som venn.

order server | bestill server

Bestill en virtuell server. James guider deg gjennom resten. Serveren kommer på lufta i løpet av noen få sekunder.

stop server | slå av server

start server | slå på server

Stopper og starter den virtuelle serveren hvis du har behov for en «hard reboot».

add email | ny epostkonto

Legg til en ny epostkonto. James guider deg gjennom resten.

Hvem står bak James?

Idé, konsept og utvikling er det utviklerne i Webhuset som står bak. Vil du ha mer eller har du andre idéer som vil gjøre hverdagen din enklere? Gi oss en kommentar!

Webhuset
Webhuset ble stiftet i 1998 og er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.