5 gratis bilderedigeringsverktøy

Trenger du et gratis, enkelt og effektivt bilderedigeringsverktøy med kule filtre og funksjoner? Her er noen du bør sjekke ut!

Google Foto (online)

Hvis du kun trenger enkle funksjoner som beskjæring, filtre, endring av lys og så videre så er dette et perfekt verktøy. Du trenger ikke installere noe da alt skjer "online" og er tilknyttet Google-kontoen din. Veldig praktisk!

Pixlr.com (online)

Enda et online-verktøy som er litt mer avansert. Her har du litt flere verktøy i tillegg til standardverktøy du kjenner fra for eksempel Instagram som gir deg muligheten til å gjøre litt mer med bildene dine.

GIMP

Velkjent bilderedigeringsverktøy som på mange områder er like kraftig som Photoshop. Uendelig med muligheter og du kan også jobbe med layers/lag som er praktisk for mer avansert redigering og tilpasning.

Google Nik Collection

Et svært kraftig og brukervennlig verktøy med tonnevis av kule filtre og effekter. Her får du alt du er vandt med fra Instagram og Facebooks filtre men mye mye mer, og mye kraftigere. Et fullskala verktøy for de aller fleste bilderedigeringsbehov.

PhotoFiltre

Kraftig verktøy som gir deg mange av de vanlige bilderedigeringsverktøyene du trenger som pensler og markeringsverktøy, filtre og layers/lag. Må installeres på maskinen, ser ikke nødvendigvis så moderne ut, men er kraftig og ikke minst - gratis!