Lag dine egne lekre nettsider

Web Site Builder

Fra kr 200,- /mnd

Bestill Prøv en gratis demo


RESPONSIVE MALER

Lag dine egne lekre nettsider

Web Site Builder

Fra kr 200,- /mnd


RESPONSIVE MALER

Bestill Prøv en gratis demo

Vi hjelper deg når du trenger et nytt nettsted til startupen din. Opprett din egen blogg, nettbutikk eller bedriftsside på 1-2-3. Enklere blir det ikke. Du slipper å stresse med oppsett, koding og tekniske spørsmål.

 1. Velg domene
 2. Velg design og tilpass
 3. Publiser

Vær din egen webmaster

Vær din egen webmaster! Webhusets nettsidebygger gjør det enkelt for deg å snekre din egen nettside. Vi gir deg alle verktøyene du trenger, og du kan være trygg på et godt resultat. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan integrere sosiale medier og smarte løsninger ved å følge våre enkle instruksjoner – trinn for trinn.

Prøv en gratis demo
WEB SITE BUILDER
Premium
Ubegrenset lagringsplass
Ubegrenset antall sider
100+ responsive maler

Fra kr. 300,– /mnd

Bestill
WEB SITE BUILDER
Basis
250 GB lagringsplass
5 sider
15 responsive maler

Fra kr. 200,– /mnd

Bestill

FUNKSJONER

 • Responsive
  maler
 • Redigering
 • Bilde-
  funksjoner
 • Eksterne
  videoer
 • Sosiale
  medier
 • Blogg
 • Synlig og
  målbar
 • Ta kontakt!
 • Nettbutikk
 • Menybygger
 • Responsive maler

  Velg blant over 40 profesjonelle templates som oppdateres jevnlig. Alle templatene er klar til bruk og er 100% justerbare etter ditt ønske. Du kan endre layout, farger og innhold når du måtte ønske ved hjelp av "drag-and-drop".

  Tilgang hele tiden

  Ingen installasjon! Vår nettsidebygger er tjenestebasert og ligger på våre servere. Slik har du tilgang til å endre nettstedet ditt når som helst, hvor som helst.

  Enkelt og greit

  Ingen erfaring med programmering eller design? Null problem – nettsidebyggeren er enkel og intuitiv å bruke. Trinn for trinn designer du ditt eget nettsted – slik du vil ha det.

 • Redigering

  Umiddelbart resultat! Jobb direkte i selve nettsiden. Webhusets nettsidebygger er fri for koder og kompliserte brukergrensesnitt. Tekst, bilder og andre funksjoner endres og tas i bruk idet du arbeider. Du har full kontroll underveis, og ser resultatet med en gang.

  Intuitiv redigering

  Vår dra-og-slipp-teknologi gjør det enkelt å legge inn rundt 20 funksjoner for en fin, dynamisk webside. Velg blant flere bildefunksjoner, videomuligheter, sosiale medier som Facebook og Twitter, og mye mer.

 • Bildefunksjoner

  Velg og vrak blant bildevisninger! Du kan ta i bruk eget bildemateriale, eller bilder fra våre arkiver relatert til den bransjen du representerer.

  Fotogalleri

  Vis alle bildene på en og samme side. Du bestemmer selv størrelser, avstand og antall bilder.

  Slideshow

  Den klassiske lysbildefremvisningen. Vår versjon er forbedret med omfattende alternativer når det gjelder timing, animasjonseffekter og mye mer.

 • Eksterne videoer

  Ta i bruk levende bilder på nettsiden din. Ved å skrive inn den innebygde url-en kan du bruke en tredjepart som videoleverandør, og legge inn snutter fra for eksempel YouTube og Vimeo.

 • Sosiale medier

  Ta i bruk levende bilder på nettsiden din. Ved å skrive inn den innebygde url-en kan du bruke en tredjepart som videoleverandør, og legge inn snutter fra for eksempel YouTube og Vimeo.

  Twitter

  Oppdatert på kun 140 tegn! Twitter er den kjappe og konsise måten å holde dine følgere oppdatert på. Integrerer du Twitter på nettstedet ditt, kommer du i kontakt med tusenvis av mennesker.

  Facebook. Tommel opp!

  Integrer «Like»-knappen og knytt kontakt med millioner av brukere. I tillegg kan du vise siste statusmeldinger fra Facebookkontoen din på nettsiden.

 • Blogg

  Her har du mulighet til å holde dine nettstedbrukere oppdatert på tradisjonelt vis, gjennom å publisere nyheter, tilbud, produktlanseringer og annet.

 • Synlig og målbar

  Vær synlig!

  Sørg for å oppnå treff i søkemotorene, og mål resultatene kontinuerlig. Slik vet du om nettsiden og produktet ditt treffer riktig målgruppe.

  SEO-smarte søkeord

  Nettsidebyggeren tilbyr muligheter for å øke nettsidens synlighet i de ulike søkemotorene. Legg inn tittel og beskrivelse av din bedrift/nettside eller produkt, slik at potensielle kunder kan finne ut mer om hva dere tilbyr. For at denne presentasjonen i søkemotoren skal synes, må du legge inn noen forhåndsdefinerte søkeord som gjenspeiler kjernevirksomheten i bedriften.

  Statistikk

  Etter synlighet kommer målbarhet. Vit hvor mange besøk du har hatt på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke kanaler som leder din vei. I tillegg er det interessant å kartlegge hvordan dine besøkende oppfører seg på nettsiden din. Sørg for å legge inn en egen sporingskode, slik at du kan bruke analyseverktøyet Google Analytics® eller andre eksterne verktøy.

 • Ta kontakt!

  Vær tilgjengelig!

  En god bedrift tilbyr kunden flere muligheter å ta kontakt på. Nettsidebyggeren vår åpner for god dialog med de som er interesserte i det du har å tilby.

  Kontakt

  Lag et kontaktskjema slik at dine brukere enkelt kan stille spørsmål, komme med henvendelser og få generell informasjon. Du kan også lage mer avanserte skjemaer med avkrysningsbokser, nedtrekksmenyer og radioknapper. Henvendelsene får du direkte til e-posten din.

  Kart

  Hvor er du? Når du driver en fysisk virksomhet er det viktig for kundene å vite hvor de finner deg. Inkluder et kartsøk på nettsiden din og vis kundene vei til din virksomhet.

 • Nettbutikk

  E-handel, nettbutikk, e-commerce, webshop – flere navn, samme mål. Handelen på nett er i stadig vekst, og vi tilbyr løsninger som gjør det mulig å starte opp allerede i dag.

  Butikk/handlevogn. Ferdig oppsatt butikkløsning for datamaskin, tablet og mobil.

  Her kan du legge inn produkter, kategorisere dem, avgjøre pris, mva., frakt, valuta og mye annet. Dette er den beste og mest komplette butikkløsningen, og enkel i bruk for både deg og kunden.

  PayPal og Stripe. Trygt og effektivt.

  Med Paypal og Stripe får du de sikreste betalingsmåtene for din nettbutikk. Kundene vil være trygge på et velkjent system med rask og enkel betaling.

 • Menybygger

  En fantastisk enkel måte å gjøre restaurant- og kafemenyer tilgjengelig på nett, tilpasset både datamaskin, tablet og mobil. Start med et av våre profesjonelle design og tilpass med dine egne bilder og innhold. Du kan enkelt fjerne og legge til nytt innhold på menyen. Med enkle trykk kan du også printe ut menyen for bruk i resturanten.

Gratis test

Prøv selv i 14 dager, helt kostnadsfritt og uforpliktende. Test ulike design og se hvilke funksjonsmuligheter du har!