Dedikert Server

Dedikert Server er det beste valget for deg som ønsker full kontroll over egen hardware og data, eller om du rett og slett trenger kraftigere saker. Du har også friheten til å virtualisere din dedikerte server etter dine behov.

Vi leverer alt dere trenger av maskinvare. Plassert i supersikre datasentre i Frankrike, og med full redundans. Datasentrene er del av GoDaddys verdensomspennende infrastruktur som sikrer maksimal hastighet, stabilitet og sikkerhet.

Behov for mer lagringsplass? Alle modeller under kan leveres med HDD på 2 TB i stedet for SSD.

Ram
SSD-lagring
Software / Hardware
CPU-kjerne
Tråder
Pris
Oppstart: 999,-
16 GB
2x 500 GB SSD
Software RAID1
1x Intel Xeon E5
16 tråder
899,-
Per mnd
Bestill S
32 GB
2x 500 GB SSD
Hardware RAID1
1x Intel Xeon E5
16 tråder
1 199,-
Per mnd
Bestill M
64 GB
3x 500 GB SSD
Hardware RAID5
1x Intel Xeon E5
16 tråder
1 399,-
Per mnd
Bestill L
96 GB
4x 500 GB SSD
Hardware RAID10
2x Intel Xeon E5
32 tråder
1 799,-
Per mnd
Bestill XL
128 GB
4x 500 GB SSD
Hardware RAID10
2x Intel Xeon E5
32 tråder
2 199,-
Per mnd
Bestill XXL
256 GB
4x 500 GB SSD
Hardware RAID10
2x Intel Xeon E5
32 tråder
2 599,-
Per mnd
Bestill MAX
Dedikert server

Operativsystem
og programvare

Du velger selv om du vil bruke Linux som følger med i våre pakker eller om du vil oppgradere til Windows server software.

Linux (CentOS/Ubuntu/Debian)
Gratis
Windows Server 2016 og 2019 Standard
399,- /mnd
Operativsystem og programvare webhuset
Dedikert server funksjoner Webhuset

Dedikert Server-funksjoner

Kvalitets komponenter

Siste generasjons komponenter fra ledende produsenter sikrer din dedikerte server med superrask ytelse og høy pålitelighet.

Valgfritt operativsystem

Velg teknologi fra øverste hylle med operativsystem fra Linux eller Windows.

Moderne serverrom

Klimakontrollert og moderne infrastruktur som sikrer maksimal hastighet, stabilitet og sikkerhet.

Root/administrator-tilgang

Sikrer optimal ytelse på oppdragskritiske applikasjoner. Installer eller endre dine applikasjoner og konfigurasjoner når som helst.

FTP-backupområde

Alle våre dedikerte server-pakker inkluderer FTP-backupområde med 250 GB lagringsplass.

Dedikert IP-adresse

En egen dedikert IP-adresse sikrer rask tilgang, høy effektivitet og enkel administrasjon av din server.

Webhuset hjalp oss med domene til ferdig hjemmeside og oppsett av e-poster på en effektivt og profesjonell måte. Svært serviceinnstilt med gode forslag til nye løsninger.

Sture Høyvåg
Skadealliansen

Som leder for et web-byrå og storbruker av Webhuset må jeg si meg superfornøyd. Det er enkelt å bestille og virker alltid. Super kundeservice.

Truls Bergh
Cure

For oss som har bemanning 24 timer i døgnet, 365 dager i året er stabilitet og tilgjengelighet svært viktig. Her har Webhuset vært en uslåelig samarbeidspartner.

Andreas Helland
CEO, Atender
Spørsmål og svar - Webhuset

Spørsmål og svar

Når bør man velge dedikert server?

Dedikert server passer godt til store og dynamiske nettsider, nettbutikker og databaseservere. Det kan være den beste løsningen om du trenger stor prosessorkraft, mye minne og har et høyt lagringsbehov. Uansett hvilke behov du har så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss!

Hvilke tjenester er inkludert i server pakken?

Du får egen dedikerte IP-adresse og root/administrator tilgang slik at du har full kontroll over dine applikasjoner og konfigurasjoner. Pakken inkluderer også FTP-backupområde med 250 GB lagringsplass. Du får selvsagt gratis support fra vår kundeservice.

Jeg er usikker på hvilken løsning jeg bør velge - hva gjør jeg?

Det er lurt å ha et klart formål for hva du ønsker å bruke server til og hvilke applikasjoner du ønsker å kjøre. Tenk igjennom hvor mye minne, lagring og prosessorkraft du kommer til å trenge. Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss!

Hva er fordelene med dedikert server?

Med en dedikert server er du sikret tilgang til ressursene på maskinvaren siden du ikke deler disse med andre. Du kan derfor stole på at serveren gir full ytelse til enhver tid. Trafikken din er ubegrenset og du har full kontroll over serveren.

Hvilke server komponenter benytter dere?

Siste generasjons komponenter fra anerkjente Dell, Hewlett Packard Enterprise and Intel® Xeon® v4 CPUs, sikrer at din dedikerte server har superrask ytelse og høy pålitelighet.

Er det noen begrensninger for hva slags innhold man kan hoste på serveren?

Produktet skal kun benyttes til lovlig aktivitet. Overføring, lagring eller presentasjon av informasjon eller data som strider mot norsk lov er ikke tillatt. Les mer i våre vilkår.

Hvor raskt kan jeg ta i bruk server?

En dedikert server blir normalt satt opp i løpet av en til to virkedager. Du får løpende informasjon om prosessen via e-post. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du lurer på noe.

Hvilke virtualiseringsmuligheter har jeg?

Bestiller du dedikert server hos oss har du frihet til å virtualisere serveren etter dine behov. Du har full kontroll på serveren og kan tilpasse den akkurat slik du ønsker.

Hvor er datasentrene lokalisert?

Våre sikre og moderne datasentre er lokalisert i Strasbourg, Frankrike. Perfekte forhold for serverhosting gjør at vi kan levere ypperste kvalitet av servere. IT-løsninger som stiller høye krav til infrastruktur er trygt plassert hos oss.

Mann styrer sin dedikerte server hjemmefra
Dedikert server Webhuset

Nettsiden er designet og utviklet av cure