Windows: Installasjon av OX Drive

Denne artikkelen beskriver hvordan du installerer OX Drive-applikasjonen på Windows. OX Drive-applikasjonen er tilgjengelig for Windows, Mac OS X, iOS og Andriod. For å bruke Drive-klientene behøver du en Open Xchange-konto med Total-abonnementet.

• Logg først inn på din Open Xchange-konto (webhuset.no/ks).
  • Velg "Tilknytt enheten din" fra systemmenyen  øverst til høyre.
  • Velg Windows, deretter Laptop + PC, etterfulgt av Drive-app. Klikk så Last ned.
  • Kjør den nedlastede filen, og følg instruksjonene.