Open Xchange
iOS synkronisering

Hvordan sette opp iOS synkronisering via ActiveSync?

1. Åpne Innstillinger-appen og klikk "Mail, kontakter, kalendere".

Sette opp iOS synkronisering via activesync
Få hjelp til iOS synkronisering via activesync

2. Velg "Legg til konto".

Legg til konto her

3. Velg "Exchange".

Velg exchange

4. Fyll inn kontodetaljene dine, og klikk Neste.

Beskrivelsen kan du endre til det du selv ønsker. Hvis du har flere epostkontoer på enheten kan det være greit å bruke epostadressen som beskrivelse, for å kunne skille mellom kontoene enklest mulig.

Her fyller du inn kontodetajlene dine

5. Fyll inn følgende informasjon:

Tjener: ox.webhuset.no

Domene: Delen som kommer etter '@' i epostadressen din.

Brukernavn: Delen som kommer før '@' i epostadressen din.

Klikk så Neste.

Fyll inn påkrevd informasjon

6. Som standard vil alle elementtyper bli synkronisert til telefonen din. Hvis du ønsker kan du skru av noen av typene her.

Klikk "Arkiver" for å lagre innstillingene.

Kontoen er nå satt opp

Kontoen er nå satt opp, og dataene blir nå synkronisert med enheten din!