Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?

Et abonnement hos Webhuset kan sies opp frem til forfallsfristen på fakturaen du har fått tilsendt. Har du ikke mottatt en faktura enda kan du si opp når som helst og oppsigelsen trer automatisk i kraft når abonnementet skal fornyes.

Våre supportagenter kan dessverre ikke hjelpe deg å avslutte abonnement av sikkerhetsmessige årsaker. Dette må du gjøre gjennom selvbetjent løsning på kundesenteret av sikkerhetsmessige årsaker.

VPS
Ønsker du å avlutte en VPS kan dette gjøres via kundesenteret. Logg inn på kundesenteret med brukernavnet og passordet ditt, velg serveren du ønsker å avslutte og klikk deretter "Si opp server" (nederst til høyre).

Domenenavn og webhotell
Ønsker du å avslutte et domenenavn eller et webhotell gjøres dette via kundesenteret. Logg inn på kundesenteret med brukernavnet og passordet ditt, velg domenenavnet du ønsker å avslutte og klikk deretter "Si opp domenet" (nederst til høyre).

Frister
Oppsigelser som er mottatt før midnatt på forfallsdagen er gjeldende for inneværende periode, og du kan da se bort i fra den tilsendte fakturaen. Hvis oppsigelsen sendes inn etter forfallsfristen på fakturaen vil abonnementet fornyes for et nytt år. Oppsigelsen vil da automatisk gjelde fra og med neste periode.

Tilbake
Nøkkelord: abonnement avslutte faq