WordPress - med krefter
til å ta deg dit du vil!

Vi leverer løsninger fra enkle nettsider til avanserte løsninger, med skreddersydde funksjoner til nettbutikker, nettaviser og intranett. Våre webkonsulenter har lang erfaring med å lage WordPress-løsninger og kan levere akkurat det du trenger. Og det beste? Du får solid hosting-plattform å legge siden på, som sikrer deg rikelig med krefter for en bekymringsfri nettside-drift.

Hva er WordPress?

WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning (CMS). Faktisk er nesten 30 % av alle verdens nettsider basert på på WordPress. WordPress er bygget på åpen kildekode, som betyr at utviklere fra hele verden har tilgang til kildekoden, og bidrar til både utvikling og å finne potensielle feil.

WordPress er veldig enkelt å bruke, både for sluttbruker og webdesigner, noe som har gjort den til en veldig populær løsning for alle typer av nettsider.

Hvis du vil ha hjelp av noen med erfaring med å sette opp ditt WordPress-nettsted, så hjelper våre dyktige medarbeidere deg med å komme i gang.

Glem tiden hvor en enkel, ny nettside kunne koste mange hundretusen å få laget. Vi sørger for professjonell side, med flott responsivt design - i vår egen hostingplattform laget for WordPress.

Hvorfor skal jeg bruke WordPress?

Enkel å bruke! Du kan virkelig ikke slå WordPress når det kommer til brukervennlighet. De fleste kan gjøre nesten alle oppdateringer selv etter at siden er satt opp.

Nettsiden kan vokse med bedriften din. Fordi det er millioner av nettsteder som bruker WordPress er det også masse mennesker som utvikler for WordPress. Det er mennesker som spesialiserer seg på sikkerhet, form og enhver nisje-plug-inn du kan tenke deg. Du kan begynne med en enkel nettside og når det er tid å legge til nye funksjoner, den finnes det uendelige muligheter.

Mange muligheter. WordPress er ett inneholdspubliseringssystem fra bunnen av og passer det også veldig godt som en grunnmur hvis du for eksempel vil ha ett intranet, en medlemskapsside, lage en nettavis eller kanskje en nettbutikk?

God synnlighet fra lansering. WordPress er skrevet i standard utforming med høy kvalitetskode og produserer semantisk markering som gjør nettstedet ditt veldig attraktivt for søkemotorer. Wordpress har også mange plugins som hjelper deg med dine søkeord for å se hva som må gjøres å få en god plassering i søkemotorer.

Nettbutikk med WooCommerce -

Verdens mest brukte nettbutikkløsning

WooCommerce er et WordPress-tillegg som gir deg din egen nettbutikk på et WordPress-nettsted. Nesten hver tredje nettbutikk byggs idag med WooCommerce - WooCommerce har med rekordfart passert har giganter så som Magento og OpenCart.

Med WooCommerce kan du kjapt sette opp produkter, varianter, lagerhåndtering, checkout, onlinebetaling, rabatter og all annen funksjonalitet du trenger for en nettbutikk.

Trenger du hjelp med å integrere med eksterne systemer som du allerede benytter deg av? Vi kan integrere med de flese systemer og hjelper med både rådgiving og utvikling av integrasjoner.

Med WooCommerce er det enkelt å ta betalt via Paypal, Klarna, Dibs, Payex, Stripe, faktura, og mange flere. Du kan også velge språk, valuta, frakt og skatteregler basert på hvor brukeren er fra. Fraktberegning via Bring og oppkobling mot ordresystem som Visma, Tripletex og Mamut kan settes opp raskt og enkelt.

Har du en drøm om å starte din egen nettbutikk?

Eller er du kanskje allerede i gang, men trenger hjelp til å fornye butikken din? Vi hjelper deg med alt fra design til utvikling, og bistår deg gjennom alle leddene i hele prosessen.

Kontakt oss for en prat om din nye nettbutikk.

Hva koster en nettside med WordPress?

Prisen på en nettside med WordPress kan variere - alt fra hva man ønsker å oppnå. Vi leverer både enkle nettsider basert på flotte designmaler fra kr. 5.000,- og mer avanserte, skreddersydde løsninger. Vi tilpasser løsningen etter budsjett og hjelper deg med å finne riktig ambisjonsnivå.

Ta gjerne kontakt så setter vi opp et uforpliktende tilbud.

Sikkerhet, drift og vedlikehold

Å tenke på for å ikke bli hacket

Søker man litt på nettet, kan det være lett å få inntrykket av at WordPress ikke er sikkert. Det finnes ikke mangel på folk i bransjen som gladelig forteller om hvor usikkert WordPress er. Men med korrekt oppsett, ren kode, sikre brukernavn og passord, og en oppdatert løsning så er WordPress en av de sikreste alternativene du kan velge. Men uten vedlikehold kan det gå gale. I tillegg til korrekt oppsett må løsningen også driftes på en forsvarlig måte med oppdatert kode og jevnlig backup av løsningen.