SERVERHOUSING
1U
Inkluderer 1 strømuttak og et strømforbruk tilsvarende inntil 250,-
500 GB trafikk inkludert
Etableringskostnad: 1.900,-
 

Fra kr. 750,– /mnd

Kontakt oss
SERVERHOUSING
2U
Inkluderer 2 strømuttak (redundans) og et strømforbruk tilsvarende inntil 250,-
500 GB trafikk er inkludert
Etableringskostnad: 1.900,-

Fra kr. 1250,– /mnd

Kontakt oss

Serverhousing fra Webhuset

Serverhousing er tjenesten for deg som ønsker å plassere ditt eget utstyr i våre datasentre i Oslo eller Bergen. Vi kan ta i mot servere i størrelsen 1U og 2U.

Trygt og sikkert miljø

  • UPS (batteribackup)
  • Dieselgenerator
  • Inergen-brannslukking som sikrer skjørt datautstyr
  • Adgangskontroll og videoovervåkning

Tilleggstjenester

  • Fjernkontrollert strømuttak som lar deg slå av og på serveren via en nettleser
  • KVM på bestilling så du kan få raskest mulig tilgang til utstyret i kritiske situasjoner

La oss slå av en prat!

Ofte stilte spørsmål

Vi har datasenter i Oslo og Bergen. I Oslo er datasenteret lokalisert like ved ring 3 på Ulven og i Bergen er vi lokalisert nær Nesttun, midt mellom Flesland Lufthavn og Bergen sentrum.

Trafikk er datamengden som blir overført til og fra serveren hver måned. Vi måler trafikk i gigabyte (GB) per måned. Inkludert i prisen er 500 GB trafikk. Dette tilsvarer ca 700 CD-plater med informasjon og er tilstrekkelig for de fleste bedrifters websider, intranett og terminalservere. For mer omfattende løsninger vil du ha behov for mer trafikk. Trafikk kan kjøpes i bolker av 320 GB. (320 GB tilsvarer 1 Mbit/s dersom man overfører data i en jevn strøm hele døgnet - hele måneden.)

Du kan få tilgang til din server via IP-basert KVM (keyboard, video, mus og virtuelt media) dersom du har behov for å gjøre innstillinger på BIOS-nivå eller installere nytt operativsystem. KVM-tilgang på kort varsel kan kjøpes som en tilleggstjeneste sammen med server for en lav månedlig kostnad. Hvis du ikke har hastverk gir vi deg tilgang i løpet av et par arbeidsdager for en liten engangskostnad.