We've got this!

Enten du trenger din egen dedikerte server, ønsker en stykk sky, eller ønsker å legge ut ansvaret for drift av din nettside, kan du være trygg på at Webhuset har alle verktøyene og tjenestene du trenger - alt på ett solid nettverk og driftssikre datasentre. Så len deg tilbake og slapp av - vi har det du trenger!

Cloud Server

Rask, skalerbar og med skrikende rask og robust SSD-lagring. Du får full root og administrasjonstilgang, slik at du kan installere akkurat det du selv ønsker.

Hvem trenger en Cloud Server?

EN cloud server er for deg som ønsker å være sjef over egen server, men likevel slippe å forholde deg til hardware. Trenger du flere krefter, legger du det raskt til i Kundesenteret ved få klikk. Ekstra disk? Klikk, så er det gjort. Har du behov for å sette opp regnskapssystemer, kontorverktøy, nettsider med litt ekstra kraft, så er dette tingen for deg.

Les mer om Cloud Server

Dedikert Server

Grenseløs ytelse, korte leveringstider og førsteklasses maskinvarestøtte. Sammen bygger vi en server som passer deg og dine behov.

Hvem trenger en Dedikert Server?

Dedikert server er det beste valget for deg som ønsker full kontroll over egen hardware og data, eller om du rett og slett bare trenger kraftigere saker. Vi leverer det dere skulle trenge av maskinvare, plassert i enten Bergen eller Oslo, i datasenter med full redundans.

Les mer om Dedikert Server

Managed Server

Sikkerhetsoppdateringer, overvåkning, backup, og utrykning. Du får direktelinje til din dedikerte tekniker og egen key account manager.

Hvem trenger Managed Server?

Managed Server er for deg som ønsker å slippe å utføre regelmessig vedlikehold og driftsarbeid på server, og ikke ønsker å måtte våkne midt på natten fordi nettsiden gikk ned. Vi sørger også for at backup tas regelmessig, og at det er tilstrekkelig ressurser på serveren. Du får tilgang til arbeidskraft og kompetanse, og vi er klar til å gi gode råd rundt oppbygging av servermiljø og forskjellige teknologier.

Les mer om Managed Server

WordPress Managed Hosting

Lynkjapp nettside, SSL inkludert, backup, designhjelp. WordPress-hosting med masse utvidelsesmuligheter - hjelpen er aldri langt unna.

Hvem trenger WordPress Managed hosting?

WordPress Managed Hosting er for deg som ønsker solid hosting og lynkjappe WordPress-sider. Når vanlig shared hosting ikke holder, må man ty til kraftigere saker. Ønsker du hjelp til tider med ulike oppgaver som designhjelp eller få laget grafikk, eller man rett og slett bare ikke ønsker å forholde seg til egen server og arbeidet det medfører, er dette riktig produkt for deg.

Les mer om Managed WordPress

Lei ditt eget server rack

Har du kanskje allerede både driftsvakt, egne servere og utviklere, men ser etter et trygt sted å plassere disse? Kanskje du bare er lei av å trakke over serveren på kontoret? Legg serverne deres hos oss! Du får tilgang til utstyret 24/7, og utstyret ligger i et trygt og sikkert datasenter med redundante systemer.

Les mer

Har du husket backup?

Backup er en av de aller viktigste elementene som må på plass når man setter opp en server. Både menneskelige feil, ondsinnet kode eller datainnbrudd er vanskelig å garantere seg mot, og uhell kan skje den beste. Ikke mist viktig data unødig - tap av data kan være både dyrt og kostbart for din bedrift.

Les mer

Nettverk

Vi har en enkel filosofi; serverdrift skal være enkelt, og verktøyene for å bygge gode løsninger skal du få hos oss. Derfor kan du med våre løsninger bygge eget privat nettverk, og kombinere flere av våre tjenester til å sette opp ett nettverk akkurat slik du ønsker det.

Les mer

Sikkerhet og stabilitet

Lang erfaring med serverdrift

Vi var en av de første aktørene på det norske hostingmarkedet og har 18 år med under beltet. Vi er stolte av å levere webhotell og servere av høy kvalitet til webeksperter og utviklere. Og sitter du fast, er vår support aldri langt unna med god hjelp!

Brannsikkerhet

Våre datasentre er utstyrt med inergengass som utløses ved brann. Gassen senker oksygennivået i luften slik at en eventuell brann slukkes. På denne måten unngår vi at annet utstyr eller personer skades skulle uhellet være ute.

Lokalt datasenter

Våre datasenter er lokalisert i Norge. Perfekte forhold for serverhosting gjør at vi kan levere ypperste kvalitet av servere. Du er velkommen til å besøke oss!

Dieselgenerator

Skulle strømmen falle fra kan datasenteret der de dedikerte serverne står driftes i ubegrenset tid på dieselgenerator. Slik sørger vi for stor stabilitet!