Dette produktet er faset ut fra Webhusets produktportefølje. Vi tilbyr ikke lenger design av websider.

Som kunde av Webhuset kan du ringe oss på telefon 02145 dersom du ønsker tips om en webdesigner som kan hjelpe deg. Prøv også gjerne vår Website Builder.

Vi lager hjemmeside til din bedrift

Vi leverer alt fra enkle nettsider, til mer avanserte løsninger, med skreddersydde funksjoner til nettbutikker, nettaviser, blogger, og intranett. Våre webkonsulenter har lang erfaring med å lage WordPress-løsninger og kan levere akkurat det dere trenger. Og nettsiden ligger vi på vår solide hosting-plattform, som sikrer deg rikelig med krefter.

Vi hjelper deg i gang!

Webhotell

Vi har 20 års erfaring med serverdrift og web, og kan løse store og små problemer som kan oppstå webhotell, enten dette skulle være tjenester som ikke vil fungere riktig, glemt administratorpassord eller feilsøking av gjentakende feil som oppstår på serveren.

Design

Sliter du med å finne inspirasjon til din nye nettside, eller ønsker å piffe opp din eksisterende nettside? Eller kanskje du ønsker å få lage en ny logo til din bedrift? Vi løser både store og små oppgaver du måtte ha med design og grafikk på din hjemmeside.

Hjemmeside

Trenger du en ny hjemmeside? Har WordPress-siden din blitt hacket? Eller kanskje den bare er treig? Vil du at vi skal sette opp din hjemmeside på Web Site Builder? Vi har nerder til alle formål!

Alt du trenger for din webreise!

Vi hjelper deg med alt fra A til Å. Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi en kjapp titt og gir deg er prisestimat på arbeidet. Arbeidet prises etter timebruk, og vi opererer i de fleste tilfeller med minstefakturering på to timer.

VI KAN HJELPE DEG MED:

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoranalyse

Lage mobiltilpasset design

Sosiale media markedsforing

WordPress utvikling

WordPress Design

Design og oppsett av sida i Web Site Builder

Finne riktig hostingløsning for dine behov

Design av nettside

Grafisk design så som logotyp eller brosjyrer

Oppsett, design og drift av nettbutikk

Nyhetsbrev

Ønsker du å komme raskt i gang?

Vi har to måter å komme raskt i gang på. Disse er:

Web Site Builder

Med Web Site Builder kan du ha din nettside klar på timen. Bare velg en mal, last opp dine bilder eller velg blant mange hundre fra vårt bildelager, skriv inn teksten din, og du er klar. Les mer her.

WordPress

Med WordPress kan du bygge komplekse nettløsninger med de mange tusen malene som er tilgjengelig på nettet. Den er noe vanskeligere for nybegynnere enn Web Site Builder, men du kan få til mye mer. WordPress kan du installere på et webhotell ved å bruke vår one-click installer , eller ta kontakt med oss om WordPress Hosting skulle du trenge litt ekstra hjelp.

Lei en nerd

Har du ikke tid eller kunnskap til å rette en feil på din nettside eller server? Hos oss er nerd en hedersbetegnelse, og det er mange av oss. Vi fikser problemene!

Trenger du hjelp med WordPress?

Vi får mange henvendelser på WordPress. Det er en enkel måte å komme raskt i gang med et prosjekt, og utvidelsesmulighetene er mange. Det mange ikke tenker på er at løsningen må vedlikeholdes og oppdateres jevnlig for å unngå feil og problemer med denne. Har du WordPress-side som du vil at vi skal ta vare på eller en spesifikk problemstilling?

Ta kontakt med oss, så fikser vi det.

Velg blant over 100+ moderne og responsive maler i Web Site Builder

Maler med profesjonelt design og godt koordinerte fargesett betyr at du vil se bra ut, uansett hva du velger.
Våre Nettstedbygger-verktøy er så enkelt å bruke at du kan opp rette og oppdatere hele nettstedet helt selv uten å skrive en rad kode.

Nettbutikk med WooCommerce -

Verdens mest brukte nettbutikkløsning

WooCommerce er et WordPress-tillegg som gir deg din egen nettbutikk på et WordPress-nettsted. Nesten hver tredje nettbutikk byggs idag med WooCommerce - WooCommerce har med rekordfart passert har giganter så som Magento og OpenCart.

Med WooCommerce kan du kjapt sette opp produkter, varianter, lagerhåndtering, checkout, onlinebetaling, rabatter og all annen funksjonalitet du trenger for en nettbutikk.

Trenger du hjelp med å integrere med eksterne systemer som du allerede benytter deg av? Vi kan integrere med de flese systemer og hjelper med både rådgiving og utvikling av integrasjoner.

Med WooCommerce er det enkelt å ta betalt via Paypal, Klarna, Dibs, Payex, Stripe, faktura, og mange flere. Du kan også velge språk, valuta, frakt og skatteregler basert på hvor brukeren er fra. Fraktberegning via Bring og oppkobling mot ordresystem som Visma, Tripletex og Mamut kan settes opp raskt og enkelt.

Har du en drøm om å starte din egen nettbutikk?

Eller er du kanskje allerede i gang, men trenger hjelp til å fornye butikken din? Vi hjelper deg med alt fra design til utvikling, og bistår deg gjennom alle leddene i hele prosessen.

Kontakt oss for en prat om din nye nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål

Om du kun trenger en introduksjonsside, er det kanskje tilstrekkelig med Web Site Builder som følger med vår domene-pakke. Om ikke, er det mulig å oppgradere til en Web Site Builder-pakke.

Absolutt! Vi kan lage ny nettside til deg i enten Web Site Builder eller WordPress. Ta kontakt med oss, så finner vi beste løsningen for deg.

Da vil du trenge ett webhotell for å publisere denne. Filene kan lastes opp ved å bruke FTP eller SSH. Se våre webhotell-pakker her.

Ta gjerne en titt på WordPress-hosting. Du kan også få WordPress på våre webhotell. Det finnes tusenvis av utvidelser til WordPress og du kan lage nettbutikker, blogger, nyhetssider, og mer.

Ja, det kan vi. Ta kontakt med oss, så setter vi deg i snakk med våre dyktige designere.

Fant du ikke svaret her?

Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.