Managed Server

Overlat IT-driften til oss mens du fokuserer på det viktige:
Dine kunder, dine produkter og din virksomhet.

Lyst på en bekrymringsfri IT-drift?

Vårt driftsteam overvåker, responderer og foretar nødvendige tiltak når behovet oppstår. Vi sørger selvsagt for backup og regelmessige kvalitetstester av sikkerhetskopier. Din personlige driftsrådgiver bistår også med design av plattformen slik at den oppnår best mulig stabilitet og sikkerhet.

Ta kontakt med oss, så fikser vi en solid løsning for din bedrift!


Pris kr. 1500,- /mnd

Moduler

Driftsavtalene er i utgangspunktet like, men har ulike åpningstider og vedlikeholdsvinduer. Velg mellom de tre ulike pakkene under. Med påbyggingsmoduler kan du tilpasse hver enkelt slik at den oppfyller din bedrifts eksakte behov.

Åpningstid

Mandag til fredag, 08 - 20

Mandag til fredag 08 - 22, helg og helligdager 10 - 18

24 timer i døgnet, 365 dager i året

Overvåkning

Vi overvåker serverens operativsystem og utvalgte tjenester som kjører på denne, som web og database etter avtale. Vi holder også et øye med ressursbruken (disk, cpu og RAM) og responstiden på selve nettsiden.

Responstid

90, 120 eller 240 minutter

Nettsider

Én eller flere nettsider

Sikkerhet

Brannmur
Sårbarhetsovervåkning
Oppdateringer av applikasjoner
Antivirus (Windows)

Sikkerhet og stabilitet

Lang erfaring med serverdrift

Vi var en av de første aktørene på det norske hostingmarkedet og har 18 år med under beltet. Vi er stolte av å levere webhotell og servere av høy kvalitet til webeksperter og utviklere. Og sitter du fast, er vår support aldri langt unna med god hjelp!

Brannsikkerhet

Våre datasentre er utstyrt med inergengass som utløses ved brann. Gassen senker oksygennivået i luften slik at en eventuell brann slukkes. På denne måten unngår vi at annet utstyr eller personer skades skulle uhellet være ute.

Lokalt datasenter

Våre datasenter er lokalisert i Norge. Perfekte forhold for serverhosting gjør at vi kan levere ypperste kvalitet av servere. Du er velkommen til å besøke oss!

Dieselgenerator

Skulle strømmen falle fra kan datasenteret der de dedikerte serverne står driftes i ubegrenset tid på dieselgenerator. Slik sørger vi for stor stabilitet!

Ofte stilte spørsmål

Det kan være kostbart å ansette egen tekniker(e) i din bedrift. Til en rimelig pris vil vi overvåke server, rykke ut innenfor åpningstid, utføre sikkerhetsoppdateringer, hjelpe deg sette opp serveren og gi råd rundt oppsett. Du kan avlaste interne ressurser ved at du får tilgang til tekniker som kan bistå og hjelpe ved behov med enkelte oppgaver. På denne måten får du tilgang til kompetanse du kanskje ikke ville hatt.

Det er mulig, men vi vil da ikke kunne garantere for sikkerheten – og dermed ikke oppetid. Vi vil imidlertid yte vårt beste, og du vil ha anledning til å melde om feil.

Ja, det er et krav at du enten må ha en cloud server eller dedikert server. Vi kan på den måten garantere for både infrastrukturen og at tjenestene og dataene dine ligger på et trygt og stabilt miljø. Vi kan styre ressursfordelingen og sørge for at du aldri når ett tak. Vi kan også sette opp og skreddersy servere og nettverk etter dine behov.

Vi anbefaler det sterkt ettersom vi da vil kunne ta på oss oppgaven med å forvalte denne. Setter du ut backup, må du selv sørge for at denne kjører som normalt, og vil måtte utføre gjenopprettinger selv.

Fant du ikke svaret her?

Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.