Plasser ditt IKT-utstyr i trygge omgivelser

Nå kan du leie et helt rackskap som gir deg tilgang til datasenterfasiliteter som UPS, dieselgenerator og brannsikring med Inergen til en brøkdel av kostnaden. Med rackskap tilbys tjenester som tilgang til eget utstyr 24/7, redundant sikringskurs, fjernstyring av strøm og fjerntilgang for KVM (keyboard og skjerm). Det kan fremføres fiber fra din foretrukne fiberleverandør.

Fra kr. 2990,- /mnd

Kontakt oss

Smart Hands

Har du ikke selv anledning til å besøke datasenteret kan du bruke våre Smart Hands. Ved behov rykker en av våre teknikere ut for å installere nytt utstyr eller gjøre vedlikeholds-arbeid på utstyret du allerede har.

Internett-forbindelse

Vårt solide kjernenettverk med "møtepunkter" (PoPs) muliggjør direkte kommunikasjon med hundrevis av norske Internett-aktører på 7 PoPs i Oslo og Bergen. Dette inkluderer selvsagt Norwegian Internet Exchange (NIX).

Backup

Har du ikke din egen backupløsning kan vi hjelpe deg. For en lav månedlig kostnad gir vi deg en klient som tar backup av Windows, Linux, MySQL og MSSQL. Du trenger kun å bestemme deg for datamengden du skal sikkerhetskopiere.

Tilgang 24/7/365

Datasenteret er overvåket hele døgnet, alle dager. Dette gjør det mulig for kundene våre å låse seg inn med eget kodekort hele døgnet. Kortene er personlige og det følger med ett kort for hvert rackskap. Ytterligere kort kan kjøpes.

Sikkerhet og stabilitet

Ved å leie rack hos Webhuset har du tilgang til avansert utstyr som UPS, et klimakontrollert og brannsikkert miljø, redundant fiberforbindelse til internett og dieselgenerator i tilfelle strømbrudd. Våre kunder krever, og vi garanterer, høy sikkerhet, stabile tjenester og opp mot 100% tilgjengelighet og oppetid.

 

La oss slå av en prat!