Leie rack i våre Datasenter

Maksimal oppetid og tilgjengelighet i et pålitelig og stabilt miljø

Plasser ditt IKT-utstyr i sikkerhet

Nå kan du leie et helt rackskap som gir deg tilgang til datasenterfasiliteter som UPS, dieselgenerator og brannsikring med Inergen til en brøkdel av kostnaden. Med rackskap tilbys tjenester som tilgang til eget utstyr 24/7, redundant sikringskurs, fjernstyrning av strøm og fjerntilgang for KVM (keyboard og skjerm). Det kan fremføres fiber fra din foretrukne fiberleverandør.

Fra 2 990,-/mnd

Ta kontakt med oss!

Fill out my online form.

Sikkerhet og stabilitet

Smart hands

Har du ikke selv anledning til å besøke datasenteret kan du bruke våre Smart Hands. Ved behov rykker en av våre teknikere ut for å installere nytt utstyr eller gjøre vedlikeholds-arbeid på utstyret du allerede har.

Backup

Har du ikke din egen backupløsning kan vi hjelpe deg. For en lav månedlig kostnad gir vi deg en klient som tar backup av Windows, Linux, MySQL og MSSQL. Du trenger kun å bestemme deg for datamengden du skal sikkerhetskopiere.

Sikkerhet

Ved å leie rack hos Webhuset har du tilgang til avansert utstyr som UPS, et klimakontrollert og brannsikkert miljø, redundant fiberforbindelse til internett og dieselgenerator i tilfelle strømbrudd. Våre kunder krever, og vi garanterer, høy sikkerhet, stabile tjenester og opp mot 100% tilgjengelighet og oppetid.

Tilgang 24/7/365

Datasenteret er overvåket hele døgnet, alle dager. Dette gjør det mulig for kundene våre å låse seg inn med eget kodekort hele døgnet. Kortene er personlige og det følger med ett kort for hvert rackskap. Ytterligere kort kan kjøpes.

Ofte stilte spørsmål

Vi har datasenter i Oslo og Bergen. I Oslo er datasenteret lokalisert like ved ring 3 på Ulven og i Bergen er vi lokalisert nær Nesttun, midt mellom Flesland Lufthavn og Bergen sentrum.

Du kan maksimalt trekke 4 kW med et helt rack. Med halve og kvarte rack er det 2,5 kW og 1,25 kW.

Rackene vi leier ut er for rack-servere. «U» står for unit, og er en standard for rackservere. En server på 1U er 44,5 mm høy. Normalt er servere enten 1U, 2U eller 4U.

Når du beregner størrelsen på ett rack må du regne med at noe plass går tapt til strømskinner. Det strekkes én til to nettverkskabler til rack-et. En egen switch til å koble serverne til nettet vil også oppta plass i rack-et.

Tenk gjerne langsiktig på valg av rack. Om det er helt fullt når du flytter inn, må du leie nytt rack om du trenger plass til en eller flere servere til.