Lei en nerd

Har du ikke tid eller kunnskap til å rette en feil på din nettside eller server? Hos oss er nerd en hedersbetegnelse, og det er mange av oss. Vi fikser problemene så du kan fokusere på dine kunder.

Server

Vi har 20 års erfaring med serverdrift og web, og kan løse store og små problemer som kan oppstå med en server, enten dette skulle være tjenester som ikke vil fungere riktig, glemt administratorpassord eller feilsøking av gjentakende feil som oppstår på serveren.

Design

Sliter du med å finne inspirasjon til din nye nettside, eller ønsker å piffe opp din eksisterende nettside? Eller kanskje du ønsker å få lage en ny logo til din bedrift? Vi løser både store og små oppgaver du måtte ha med design og grafikk på din hjemmeside.

Web

Har WordPress siden din blitt hacket? Eller kanskje den bare er treig? Vil du at vi skal sette opp din hjemmeside på Web Site Builder? Vi har nerder til alle formål!

Uforpliktende tilbud

Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi en kjapp titt og gir deg er prisestimat på arbeidet. Arbeidet prises etter timebruk, og vi opererer i de fleste tilfeller med minstefakturering på to timer.

Spesialløsninger tilpasset din bedrift

Ingen bedrifter er like. Har dere behov for noen som følger opp løsningene deres regelmessig, og utfører jevnlig vedlikehold? Da er kanskje driftsavtale noe for dere. Ta kontakt for en prat, så finner vi en løsning.

Trenger du hjelp med WordPress?

Vi får mange henvendelser på WordPress. Det er en enkel måte å komme raskt i gang med et prosjekt, og utvidelsesmulighetene er mange. Det mange ikke tenker på er at løsningen må vedlikeholdes og oppdateres jevnlig for å unngå feil og problemer med denne. Har du WordPress-side som du vil at vi skal ta vare på eller en spesifikk problemstilling?

Ta kontakt med oss, så fikser vi det.