We've got this!

Uansett om du ha et webhotell eller være sjef over din egen server, er hosting fra Webhuset et godt valg. Vi har lang erfaring med å levere solide tjenester til over 12 000 bedrifter. Din data forlater aldri landet, og ligger trygt i våre datasentre i Bergen og Oslo.

Se på hva vi kan tilby under. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat skulle du være usikker.

Gratis SSL til alle webhotell!

Alle nye webhotell får SSL automatisk, klart til bruk ca en time etter at domenet er registrert eller flyttet til oss.
Valget finner du i ditt kundesenter, og du har full kontroll om du ønsker å ha det aktivt eller ikke, og om du ønsker å automatisk viderekoble besøkende til sikker tilkobling. Du bestemmer!

Webhotell

Webhotell-pakke fra 100 GB SSD lagring. Administrer tjenesten med få klikk i Kundesenteret.

Skalerbarhet 50%
Brukervennlighet 90%
Driftansvar 30%

Trenger du rask og pålitelig hosting er dette pakken for deg. Velg mellom Linux og Windows, og administrer innstillingene enkelt i Kundesenteret. Enten du har laget nettsiden selv eller byttet ferdigløsning som Joomla, WordPress eller lignende, er webhotell fra Webhuset kompatibelt. Har du veldig mange besøkende på en krevende løsning, bør du kanskje vurdere en Cloud Server.

Bestill fra 69,- 29,-/mnd

Web Site Builder

Ønsker du å komme raskt i gang med ny nettside, men mangler erfaring? Klarer du å lage en Power Point-presentasjon, så får du det til med Web Site Builder. Velg blant mange ferdige maler og bilder, skriv inn din tekst og ha en fiks ferdig side på en time.

Skalerbarhet 60%
Brukervennlighet 90%
Driftansvar 10%

Web Site Builder er for deg som ønsker en flott hjemmeside som krever lite vedlikehold og stell. Kom raskt i gang, og ha en splitter ny side klar på under timen! Du trenger ikke å ha noe erfaring med å lage nettsider fra før. Du logger kun inn på vårt Kundesenter, og lager nettsiden ved å dra og slippe elementer, og redigere tekst og bilder - alt i nettleseren.

Bestill fra 149,-/mnd

One Click Install

Vi har lagt ut ny funksjon for alle webhotellene våre som lar deg installere diverse applikasjoner som f.eks. WordPress, Joomla m.m. ved hjelp av få enkle trykk i Kundesenteret. Med dette verktøyet går lansering av ny nettside lekende lett!

Cloud Server (VPS)

Rask, skalerbar og med skrikende rask og robust SSD-lagring. Du får full root og administrasjonstilgang, slik at du kan installere akkurat det du selv ønsker. Dette produktet er beregnet på administratorer og viderekomne brukere.

Skalerbarhet 100%
Brukervennlighet 40%
Driftansvar 90%

En cloud server er for deg som ønsker å være sjef over egen server, men likevel slippe å forholde deg til hardware. Trenger du flere krefter, legger du det raskt til i Kundesenteret ved få klikk. Ekstra disk? Klikk, så er det gjort. Har du behov for å sette opp regnskapssystemer, kontorverktøy, nettsider med litt ekstra kraft, så er dette tingen for deg.

Bestill fra 140,-/mnd

Domene

Et godt domene er selve identiteten din på internett. Etterhvert har domenenavnet blitt viktigere enn både telefonnummer og besøksadresse for de fleste bedrifter.

Domener finnes i flere typer: Generiske domener som .com, og landsdomener som .no. Uansett hva du trenger eller hvilket land du vil registrere domene i så kan Webhuset hjelpe deg. Finner du ikke domenetypen du leter etter så ta kontakt med oss.

Les mer

E-post

Når du først har fått ditt eget domene, må du kunne kommunisere med dine kunder og samarbeidspartnere med det nye domenenavnet. Ved å bestille en av våre epostpakker, kan du velge mellom å logge på webmail eller sette opp epost i Outlook, Apple Mail eller Thunderbird.

Har du behov for mer enn bare vanlig mail, anbefaler vi Office 365 fra Microsoft - det ultimate epostverktøyet for bedrifter.

Les mer

SSL-sertifikat

SSL-sertifikater er viktig for å kryptere all trafikk mellom din nettside og den som besøker den. Dette vises som en grønn hengelås i nettleseren. Dette gir økt sikkerhet og sikrer at informasjon ikke plukkes opp av andre på veien.

Les mer

Sikkerhet og stabilitet

Lang erfaring med serverdrift

Vi var en av de første aktørene på det norske hostingmarkedet og har 18 år med under beltet. Vi er stolte av å levere webhotell og servere av høy kvalitet til webeksperter og utviklere. Og sitter du fast, er vår support aldri langt unna med god hjelp!

Brannsikkerhet

Våre datasentre er utstyrt med inergengass som utløses ved brann. Gassen senker oksygennivået i luften slik at en eventuell brann slukkes. På denne måten unngår vi at annet utstyr eller personer skades skulle uhellet være ute.

Lokalt datasenter

Våre datasenter er lokalisert i Norge. Perfekte forhold for serverhosting gjør at vi kan levere ypperste kvalitet av servere. Du er velkommen til å besøke oss!

Dieselgenerator

Skulle strømmen falle fra kan datasenteret der de dedikerte serverne står driftes i ubegrenset tid på dieselgenerator. Slik sørger vi for stor stabilitet!

Ofte stilte spørsmål

Klart det! Vi er her for å hjelpe. Ta kontakt med oss, så finner vi løsning for deg. Husk at vi også kan lage nettside for deg skulle du ønske.

Dersom du skal gjøre alt selv, og ikke har så mye erfaring fra før, anbefaler vi Web Site Builder. Her får du med dynamiske maler som du enkelt kan legge ut tekst og bilder på.

Fant du ikke svaret her?

Kontakt oss på telefon (987) 02145, eller start en chat.