La oss ta vare på dine data

Vi tilbyr sikre IT-løsninger fra colocation til full service 24 timer i døgnet.

Datasenter i Oslo & Bergen

Racks

For deg som ønsker å plassere ditt eget IT-utstyr i et av våre datasenter i Oslo eller Bergen. Du får eget nøkkelkort for tilgang til datahallen 24/7/365.

Server rack finnes i tre størrelser: 10U, 22U eller 42U server rack. Dersom du selv ikke vil installere og drifte maskinvaren kan du benytte deg av Smart Hands-tjenesten. Les mer

Backup

Har du ikke din egen backupløsning kan vi hjelpe deg. For en lav månedlig kostnad gir vi deg en klient som tar backup av Windows, Linux, MySQL og MSSQL. Du trenger kun å bestemme deg for datamengden du skal sikkerhetskopiere.

Smart hands

Har du ikke selv anledning til å besøke datasenteret kan du bruke våre Smart Hands. Ved behov rykker en av våre teknikere ut for å installere nytt utstyr eller gjøre vedlikeholds-arbeid på utstyret du allerede har.

Dedikert server

Dedikert server er den mest praktiske løsningen for deg som opptatt av maks ytelse for minimum “fuzz”. Når du har behov for en ny server bestiller du bare den spesifikasjonen du trenger på våre nettsider og vi leverer serveren alt fra umiddelbart etter bestilling til noen timer senere - avhengig av konfigurasjonen du ønsker. Les mer

Cloud Server

Virtuell server er praktiske og dekker de fleste behov. Har du behov for å få en tjeneste raskt på nett er VPS tjenesten som innfrir kravet. Passer perfekt for alt fra små hostede desktop-løsninger (f.eks. regnskapssystemet) til nettsider og midlertidige installasjoner av testmiljøer. VPS kan klones, du kan ta snapshots... Les mer

Det er viktig med gode forbindelser

Vårt nettverk i Oslo og Bergen knytter sammen de viktigste internett-knutepunktene i Norge. Vi leier gjerne ut fiber og ethernet-forbindelser til våre datasenterkunder slik at du kan ta del i dette nettverket og nyte godt av våre gode forbindelser. Som kunde av Webhuset er du uansett sikret en lynrask opplevelse - direkte fra den norske internettkjernen.

Nettverk Oslo

Ulvenveien 87, Oslo
Hans Møller Gasmanns vei 9, Oslo
Gaustadalléen 23, Oslo
Gaustadalléen 21, Oslo
lvenveien 89, Oslo

Nettverk Bergen

Torgallmenningen, Bergen
Sandbrekkeveien 95, Bergen
Kokstaddalen 23, Bergen

Rask info om våre datasentre

Tilgang
Tilgang gis kun til autoriserte personer med personlig nøkkelkort og kode.
Telecom
Telenor, Blix, Cogent, TDC, Broadnet, Availo.
Strøm
  • 1 MW
  • UPS (N+1) 10 minutter ved full produksjon
  • Dieselgenerator
Kjøling
  • Emerson (N+1)
  • Tørrkjøling ved utetemperatur under 10 celcius
Overvåkning
Alle deler av av sentrene er videoovervåket - opptak lagres i 7 dager.

Våre sentre er N+1, som betyr at alle kritiske komponenter er redundante. Våre sentre benyttes i hovedsak av kunder innen offentlig sektor, finans og IT.

La oss slå av en prat!