Racks

For deg som ønsker å plassere ditt eget IT-utstyr i et av våre datasenter i Oslo eller Bergen. Du får eget nøkkelkort for tilgang til datahallen 24/7/365.

Server rack finnes i tre størrelser: 10U, 22U eller 42U server rack. Dersom du selv ikke vil installere og drifte maskinvaren kan du benytte deg av Smart Hands-tjenesten.

Les mer

Dedikert server

Dedikert server er den mest praktiske løsningen for deg som opptatt av maks ytelse for minimum “fuzz”. Når du har behov for en ny server bestiller du bare den spesifikasjonen du trenger på våre websider og vi leverer serveren alt fra umiddelbart etter bestilling til noen timer senere - avhengig av konfigurasjonen du ønsker.

Les mer

Virtuell Server

Virtuell server er praktiske og dekker de fleste behov. Har du behov for å få en tjeneste raskt på nett er VPS tjenesten som innfrir kravet. Passer perfekt for alt fra små hostede desktop-løsninger (f.eks. regnskapssystemet) til websider og midlertidige installasjoner av testmiljøer. VPS kan klones, du kan ta snapshots...

Les mer

Backup

Har du ikke din egen backupløsning kan vi hjelpe deg. For en lav månedlig kostnad gir vi deg en klient som tar backup av Windows, Linux, MySQL og MSSQL. Du trenger kun å bestemme deg for datamengden du skal sikkerhetskopiere.

Smart hands

Har du ikke selv anledning til å besøke datasenteret kan du bruke våre Smart Hands. Ved behov rykker en av våre teknikere ut for å installere nytt utstyr eller gjøre vedlikeholds-arbeid på utstyret du allerede har.

Managed Services

Har du ikke selv de rette ressursene eller kapasitet til å overvåke IT-løsningene dine kan vi gjøre det for deg. For en fast månedlig kostnad kan vi drifte operativsystem (Windows eller Linux), MySQL, Microsoft SQL Server, IIS, Apache med mer.

La oss slå av en prat!