Sette opp epost på Android

Begynn med å åpne epostapplikasjonen som kommer med som standard på din Android-telefon.

Skriv inn hele e-postadressen og passordet for epostkontoen. Dersom du har tapt ditt passord kan du nullstille dette ved å klikke her.

Når du har fylt ut feltene trykker du på Manuelt oppsett.

Trykk på IMAP-konto.

For Innkommende serverinstillinger fyller du inn hele e-postadressen din med passordet du har satt. IMAP-server er imap.webhuset.no, velg "SSL" under punktet for sikkerhetstype og port 993.

Innstillinger for utgående server skal se ut som bildet over. Husk å huke av for Krever pålogging, og sett inn brukernavn samt passordet ditt. Bruk "SSL" som sikkerhetstype og sett porten til 465.