Sette opp epostkonto i Mac Mail (Apple Mail)

Slik setter du opp en ny epostkonto i Mail for Mac.

1. Klikk Mail og Add Account

Ny eposkonto i mac

2. Velg Annen kontotype og trykk fortsett

Du starter direkte på dette steget i konto-guiden hvis det er første gang du setter opp en epostkonto i Mail.

3. Legg inn navnet ditt (navnet du ønsker skal vises som avsender av mailen - bør være ditt fulle navn for å unngå at meldingene dine havner i spamfilteret til mottaker), epostadressen din og passordet ditt (som du valgte da du laget epostkontoen i kundesenter.webhuset.no)

4. Legg til kontodetaljer
a) Epostadresse skal stå ferdig utfylt, hvis ikke skriver du epostadressen din
b) Brukernavnet ditt = hele epostadressen din
c) Skriv inn passordet som du valgte da du laget epostkontoen i kundesenter.webhuset.no
d) Velg Account Type: IMAP
e) Innkommende epostserver skal være imap.webhuset.no
f) Utgående epostserver skal være smtp.webhuset.no

6. Klikk Done og du er ferdig