Hosting
Webhotell - Tilleggstjenester

MYSQL

MySQL er en databaseserver basert på SQL som er det mest populære og standardiserte databasespråket. MySQL gjør det enkelt å lagre, oppdatere og få tilgang til informasjon. For eksempel kan man bruke MySQL til å lage en kundedatabase for web.

SQL server

SQL Server er en databaseserver utviklet av Microsoft.

SQL Serverdatabase kan bestilles for til ditt domene på kundesenter. Du kan bestille og administrere dine databaser under «Databaser» fanen.

Gratis SSL

Alle våre webhotell kunder har tilgang til gratis SSL levert av Let’s Encrypt. For å bestille SSL logger du inn på kundesenter, og under «web» fanen finner du et valg som heter «Sertifikat».

Les mer om flere fordeler her