Domene
Hvor finner jeg Webhusets DNS Oppføringer?

DNS og kontrollpanel finner du i Kundesenteret ved å gå til fanen Domene, klikke på domenet ditt og deretter under fanen DNS og DNS-Oppføringer. Her kan du legge til, endre eller slette A-oppføringer, CNAME, MX-Oppføringer mm.

A-Oppføring mot Webhotell

Dette settes opp som et standard ved bestilling av webhotell. IP adressen til webhotellet ditt finner du også ved å gå til Domenet ditt under Oversikt.

CNAME

Ved standard oppsett hos oss vil følgende oppføringer komme med (mot mail);

·       autodiscover.domene.TLD Alias av mailconfig.webhuset.no

·       autoconfig.domene.TLD Alias av mailconfig.webhuset.no

Webhusets MX-Oppføringer

For vanlig E-post:

·       mx.webhuset.no, prioritet 10

Med SpamExperts:

·       se-mx01.webhuset.no, prioritet 10

·       se-mx02.webhuset.no, prioritet 20

SPF

Webhuset SPF er: v=spf1 include:spf.webhuset.no -all

Videre kan du gjerne lese mer om SPF og SPF Wizard her.

Webhuset Navnetjenere

Våre navneservere er:

·       ns.datacenter.no

·       ns2.datacenter.no

Nyttig diagnoseverktøy

I vårt Kundesenter tilbyr vi et diagnoseverktøy som kan være til hjelp for feilsøking. Denne funksjonen vil gjøre diverse sjekker av dine tjenester, og identifisere potensielle problemer. Vennligst merk at eventuelle problemer som blir funnet ikke nødvendigvis er en feil i ditt spesifikke oppsett, og enhver anbefaling som blir gitt er kun ment som generelle råd.

Denne finner du ved å logge deg inn på Kundesenteret

-       Gå til Domene, klikk på domenet du vil diagnostisere og deretter underfanen Diagnose.

Her kan du startediagnosen ved å trykke på den grønne knappen «Kjør diagnostikk for domenet».