OXtender 2: Hente ut loggfiler

OBS: OXtender er ikke lenger støttet, og erstattes av eM Client. eM Client kan lastes ned fra OX. Velg "Tilknytt enheten din" fra Portal. Denne artikkelen er tilgjengelig av historiske grunner.

Dersom du opplever et problem med OXtender 2, anbefaler vi at du sender oss loggfilene fra programmet, slik at vi så enkelt som mulig kan identifisere feilen.

For å hente ut loggfilene gjør du slik:

1. Klikk OXTENDER-fanen øverst i Outlook.

2. Klikk Options-knappen.

3. Klikk Debug-fanen, deretter "Send zipped package ...".

4. Lagre filen et sted du finner den igjen (f.eks. på skrivebordet), og send deretter filen som et vedlegg til support@webhuset.no.
Tilbake
Nøkkelord: logg outlook ox oxtender