Migrere kontakter fra WHMail/EasierDays/CRM.biz til Open Xchange

Du kan enkelt migrere dine kontakter fra WHMail, EasierDays eller CRM.biz til Open Xchange. Her viser vi deg hvordan.

Steg 1: Eksportere kontakter fra WHMail / EasierDays / CRM.biz

• Klikk Kontakter-knappen i menylinjen (punkt 1 på figuren under).
  • Velg en mappe med kontakter som du vil migrere (punkt 2 på figuren under).
  • Klikk Listehandlinger, etterfulgt av Eksporter (punkt 3 på figuren under).

• Kryss av for Komma separert (UTF-8).
  • Klikk Eksporter
  • Lagre deretter filen et sted hvor du enkelt finner den igjen (f.eks. på skrivebordet).

Du har nå eksportert kontaktene dine, og er klar for å gå videre.

Steg 2: Importere kontakter i Open Xchange

• Klikk Adressebok-knappen i menylinjen.
  • Klikk på mappen du ønsker å importere til, og klikk deretter
  • Velg Importer.

• La CSV være valgt, og klikk Last opp fil.
  • Finn filen du lagret i sted, og dobbeltklikk den.
  • Klikk Importer, og vent mens kontaktene importeres.

Kontaktene er nå importert, og klare til bruk i Open Xchange!