Mac OS X: Synkronisering av kalender og oppgaver (CalDAV)

1. Åpne Systemvalg fra Eple-menyen.
2. Klikk "Internett-kontoer".
3. Velg "Legg til en annen konto" nederst i listen til høyre.
4. Velg "Legg til en CalDAV-konto" og klikk Opprett.
5. Velg "Manuell" som kontotype, og fyll inn brukernavn og passord.
Tjeneradresse: dav.webhuset.no
Klikk deretter Opprett.
6. Velg den nye kontoen i kontolisten til venstre, og merk av for både "Kalendere" og "Påminnelser" nederst til høyre.
OBS: Påminnelser er bare tilgjengelig for Start og Total-abonnementene av Open Xchange. Dersom du bare har Start-abonnementet lar du "Påminnelser" være uavkrysset.
Kontoen er nå satt opp, og dataene blir synkronisert med datamaskinen din!