Webhuset-kalender 2011

Husker du de gamle pinup-kalenderne? De uskyldige kalenderne med lettkledde damer som frisket opp i mannsdominerte bransjer.

Serverbransjen er en mannsdominert bransje og selv om vi nerder synes servere er utrolig sexy så innser vi at flesteparten av Norges befolkning ikke deler den samme begeistringen. Derfor ønsket vi å friske opp serverbildene våre litt og idéen til en pinup-kalender var skapt.

Selv om bransjen vår er mannsdominert består den ikke utelukkende av menn. Derfor valgte vi å få med en mann i kalenderen også. Han er med og pryder blant annet måneden juli.

Vi regnet naturlig nok med en del reaksjoner. Noen ville mene vi er sjåvinistiske, gamledagse, tacky, enkle osv. Andre ville juble og synes det var en morsom idé.

Webhuset liker å være et friskt pust og vi starter gjerne en debatt så vi hoppet i det!

Resultatet?

Kalenderen var ferdig i starten av september og vi er allerede på 3. opplaget! Så langt har det blitt delt ut over 3.000 kalendere på ulike event, via Facebook og til kunder som har forespurt. Responsen er rett og slett overveldende.

I starten hadde vi regnet med å dele ut 500-1.000 kalendere på ulike event og nå får vi daglig telefoner fra kunder og samarbeidspartnere som spør etter kalenderen.

På grunn av etterspørselen har vi lyst til å begrense opplaget og vi kommer derfor ikke til å trykke flere enn 4.000 kalendere av 2011-utgaven.

Nå har du sjansen til å sikre deg ditt eksemplar på webhuset.no/kalender. Fyll ut skjemaet så sender vi kalenderen til deg.

Webhuset
Webhuset ble stiftet i 1998 og er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.