Webhuset er nå en del av GoDaddy-familien

I 2018 ble Webhuset kjøpt av webhosting-selskapet GoDaddy. Nå er vi en del av en global familie av selskaper dedikert til å tilby verdens beste hosting- og cloudbaserte tjenester.

GoDaddy er den plattformen som er nummer én i verden – å være en del av denne betyr at vi kan investere i flere og bedre tjenester for kundene våre.

Over det kommende året kommer vi til å gjøre noen endringer som vil gi deg tilgang til nye produkter muliggjort av vår relasjon med GoDaddy.

Så, hva endrer vi på?

Over de neste månedene kommer vi til å introdusere «Single Sign-On» (SSO). Dette betyr at din Webhuset-login blir linket til en GoDaddy-konto, noe som igjen innebærer at du får tilgang til GoDaddys domenetjenester, markedsføring- og sikkerhetsprodukter. Og ikke minst GoDaddys reseller-program.

Din eksisterende kontrakt og produkter som du har hos Webhuset vil ikke endres og du vil fortsatt supporteres av vårt samme, dedikerte og norsk-talende kundeservice team. De eneste andre endringene du kommer til å se er administrative – for eksempel vil GoDaddy-logoen begynne å vises i våre epostsignaturer og noen steder på websiden vår.

Trenger jeg å gjøre noe?

Du trenger ikke å gjøre noe nå. Over de neste ukene og månedene vil du begynne å se en melding fra oss når du logger på kundesenteret som inviterer deg til å sette opp en GoDaddy-konto. Denne prosessen vil bare ta et par minutter og når du har fullført vil du få tilgang til nye funksjoner og produkter fra GoDaddy – hvis du ønsker dem.

Vi holder deg oppdatert etter hvert som prosessen fortsetter og hvis du har spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt med vårt kundeservice-team!

GoDaddy-Webhuset-Link

Webhuset
Webhuset ble stiftet i 1998 og er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.