Vinn en nerd!

Trenger du hjelp? Vi gir bort flere hundre gratistimer! Lever inn forslaget ditt innen 31. januar. Vinnere får dekket hele prosjektet sitt av oss.

Snart starter Webhuset konseptet Lei en nerd. Vi har etablert en liten teknisk avdeling bestående av 5 personer som skal kunne hjelpe kundene våre med mange forskjellige utfordringer.

Konseptet er et ekslusivt tilbud til våre kunder og skal dekke inn det som etter vårt syn er et hull i markedet. Mikroprosjekter som er så små som 2-3 timer (eller kanskje et par dager) får alt for liten oppmerksomhet fra de tradisjonelle konsulentene. Våre kunder er i all hovedsak de små og mellomstore bedriftene som trenger rask hjelp til små prosjekter.

Nerdene våre kan hjelpe deg med alt fra små og litt større utviklingsprosjekter til serverproblemer som du ikke klarer eller har kapasitet til å løse på egenhånd.

Er du kunde av Webhuset vil du i fremtiden få glede av å benytte nerdene våre på timebasis. Ingen prosjekter er for små.

For å sette det hele i gang har vi bestemt oss for å gi bort 200 utviklingstimer. Vi nominerer de beste idéene og tildeler deretter utviklingstid til vinnerne.

Vårt mål er å kåre minimum 3 vinnere av de tilsammen 200 timene som er til rådighet. Vinnere er garantert å få dekket inn hele utviklingsprosjektet sitt.

Får vi inn forslag til flere små prosjekter kan det bli flere vinnere.

Idéer:

  • Bestillingsskjemaer/tilbakemeldingsskjema
  • Installasjon av blogg eller publiseringssystem
  • Optimalisering av en eksisterende WordPress-installasjon
  • Feilsøking
  • Optimalisering av database og databasespørringer

Dette er bare eksempler. Du har utfordringene og vi skal forsøke å løse dem for deg!

Lykke til!

Her finner du skjema for å delta i konkurransen.

Webhuset
Webhuset ble stiftet i 1998 og er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.