Vi gjør omlegging helgen 11. – 13. mars

Denne helgen legger vi om hele vårt interne system (kjent internt som «WHI 2.0»). Dagens system har vært i bruk siden 2004 og pensjoneres for godt denne helgen. Fra og med mandag tar vi i bruk et helt nytt system som har vært under utvikling siden sommeren 2010.

Som et resultat vil det i perioder (1-2 timer lørdag og søndag) ikke være mulig å legge inn bestillinger og kundesenter.webhuset.no vil være stengt.

Vi beklager hvis dette påvirker deg og håper du prøver igjen etter et par timer.

Det nye systemet er 100% bygget på vår egen såkalte «API-plattform». API står for «Application Programming Interface» og lar utviklere integrere sine egne systemer med våre. For partnerne våre betyr dette at Webhuset API nå er 100% fullkomment. I praksis betyr dette at partnere kan bygge sitt eget kundesenter, bestillingsskjema, funksjoner for omstart av server etc – og naturligvis alle andre nye funksjoner som vil komme. Flere av våre største partnere har allerede tatt i bruk systemet og mange flere er på vei de kommende månedene.

Fra og med mandag vil kundene merke at bestillinger nå settes opp automatisk – også for webhotell. Straks du har bestilt får du tilsendt brukernavn, passord og webhotellet er ferdig satt opp.

I denne omgangen betyr ikke omleggingen så mange synlige endringer på webhuset.no og kundesenter.webhuset.no, men store og synlige endringer er underveis allerede om få uker 🙂

Webhuset
Webhuset ble stiftet i 1998 og er i dag Norges største uavhengige Internet Presence Provider.