Betaling – har du sett alle de nye mulighetene?

Etter tilbakemelding fra kundene våre har vi det siste året implementert en rekke nye muligheter for betaling. Selv om papirfaktura forblir det foretrukne alternativet for de fleste bedriftskunder er det stadig flere som tar i bruk nye muligheter. Vi tilbyr nå:

  • Kortbetaling
  • Epostfaktura (PDF)
  • EHF
  • eFaktura
  • Papirfaktura

Vi har beholdt kortbetaling som vårt gebyrfrie alternativ, og har priset våre nye alternativer (epostfaktura, EHF og eFaktura) til kr. 19 per faktura. Pris for papirfaktura er uendret. Vi vil fremdeles gi deg anledning til å betale med kort, uavhengig av hvilket betalingsalternativ du har valgt i kundesenteret. Betaling med kort er enkel, trygg og rimelig måte å betale på. Alle kunder mottar derfor et varsel om mulighet for kortbetaling en stund før fakturaen forfaller. Ønsker du ikke å få tilsendt dette varselet så kan vi på kundeservice slå det av for deg hvis du kontakter oss.

Hvordan tar jeg i bruk de nye alternativene?

For epostfaktura kan du endre dette i Kundesenteret, under «Min konto» -> «Kundeinformasjon» -> «Endre detaljer». Her er det også mulig å angi en annen epostadresse enn den som er tilknyttet kundeprofilen, for eksempel: regnskap@eksempel.com

EHF står for elektronisk handelsformat. Dette formatet er kun tilgjengelig for bedrifter/organisasjoner som har implementert et regnskapssystem som støtter dette. Dersom du er usikker, kan du slå opp organisasjonsnummeret ditt her: http://www.anskaffelser.no/verktoy/mottakere-i-elma#query=&page=1
Endring av fakturaformat til EHF gjøres på Kundesenteret, under «Min konto» -> «Kundeinformasjon» -> «Endre detaljer».

eFaktura bestilles i nettbanken. Det gjøres ved å slå opp Webhuset under eFakturaregisteret (eller eFakturautsteder). Her bruker du kundenummeret ditt som eFakturareferanse. Ønsker du i ettertid å endre til et annet format, må du melde deg av som eFakturamottaker i nettbanken før du kan endre format i Kundesenteret (kan ta opptil 24 timer før endringen effektueres).

Skulle du ha noe spørsmål, kan dere ta kontakt med våre hyggelige medarbeidere på 02145, support@webhuset.no eller LiveChat. Åpningstidene er som alltid 8 – 20 alle hverdager.

Luis Brunet
Luis er teamleder for kundeservice.